Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zondag 27 juli 2014

Een begin...

Zo, het begin is er, ik heb mijn eigen blog aangemaakt. 
Dit blog heb ik opgezet, voornamelijk om mee te kunnen doen met diverse card-challenges. 
De naam voor mijn blog Freubelstorm, heb ik de dag na de grote storm eind 2013 bedacht. Als ik aan het freubelen ben, is het namelijk ook alsof er een storm gewoed heeft op mijn werkplek ;-) Ik wilde er al langer iets mee doen, maar tot nu toe bleef het steeds bij een idee. En een idee blijft een idee, totdat je er iets mee doet, nietwaar? 
Nu nog even iets over mezelf... Ik ben Esther, bijna getrouwd en ik heb 2 jongens van 2 en 4 jaar. Qua leeftijd ben ik al jaren 30 jaar oud ;-)...Ik woon in Gorinchem, werk op het centrale kantoor van een landelijke verhuisorganisatie en ben huismoeder. Mijn grootste hobby is het maken van kaarten, het liefst samen met mijn moeder en mijn zusje. Ook vind ik het leuk om motor te rijden en te gaan kamperen, maar ook thuis zijn vind ik prima. Mijn motto is echt "Please don't mind the mess, the kids are making memories" en "Being creative is not a hobby, it's a way of live". 

Nu maar eens even uit gaan zoeken hoe het maken van een blog nu helemaal precies in elkaar steekt :-)
Wat ik allemaal kan veranderen om het MIJN blog van te maken, zodat het helemaal mij is :-)

Groetjes

1 opmerking:

  1. Hallo esther, leuk je eigen blog (weet ik uit ervaring). Misschien is het leuk om op je blog een volgers icoontje te zetten. Dan kunnen mensen jouw blog ook volgen. Dat is erg leuk!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen