Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zaterdag 11 juni 2016

Opa en oma kaartje


Deze kaart heb ik op bestelling mogen maken. Ik had pas een trouwkaart gemaakt voor de oma van een klasgenootje van onze jongste zoon en zij vond de kaart zo mooi, dat ze vroeg of ik ook kaarten op bestelling maakte. Natuurlijk wil ik dat wel, maar er kwam wel een avondvierdaagse tussendoor, waardoor ik 's avonds niet veel puf meer had om te freubelen. Gelukkig had ze er alle begrip voor, want zelf was ze ook vrijwilliger bij de avondvierdaagse. Het was de eerste keer dat mijn zoontje mee mocht lopen, en omdat er verplicht een ouder met hem mee moest, heb ik me 'opgeofferd', maar wel voor een medaille.

Afgelopen week had ik mijn Twinkling H2O's weer meegenomen naar het werk om daar in de pauze het plaatje alvast in te kleuren. Deze vond ik wel passend bij een opa- en omakaartje. Ik was alleen nog zoekende naar de uitwerking van de kaart, toen mijn zus me wees op de Sketchy Challenges. Daarbij kun je de schets aanhouden, het thema (Vlinders in dit geval) of allebei. Ik heb dus maar gekozen voor allebei.

Bij de Action had ik een tijdje geleden al een blok designpapier met thema geboorte meegenomen, wat nu goed van pas kwam. Ik heb voor deze kaart het papier gebruikt voor de ondergrond en de lange banen. Over de baan met de wolken heb ik een lief roze lintje geplakt, met een strikje aan de zijkant.
Voor het rondje heb ik designpapier gebruikt met een roze houtmotief. Hier overheen een hart van Billie's Heart, Joy Crafts, ontworpen door Sybille Engbers. Op het hart twee lieve vlindertjes. Het ticket en de tekst zijn van Marianne Design.

Omdat ik de kaart nog een beetje "onaf" vond naar mijn maatstaven, heb ik bovenaan twee labeltjes geplakt. Alleen de onderste kraft zit vast, de roze schuift eroverheen. De labeltjes zijn van Noor Design, net als het kleine postzegeltje erin met de tekst erop. Bij de tekst Cherish, nog een lief klein hartje geponst. Op het roze labeltje heb ik een bloem geplakt, met een plakparel in het midden.

Als accenten heb ik op de lijfjes van de vlinders een lijntje glitterlijm gedaan en onder op het ticket een hartje gemaakt met de glitterlijm.

Voordat de kaart compleet afgewerkt was, had ik een foto gestuurd en deze was al goedgekeurd. Ben benieuwd hoe ze hem straks in het "echie" gaat vinden.

Met deze challenge wil ik mijn kaart mee laten doen:
The Sketchy Challenges 
Time for Magnolia, Anything goes

2 opmerkingen:

  1. Hoi Esther, wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Bedankt voor je deelname bij TFM, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi just adore this stamp and your colouring Thank you so much for joining us in The Sketchy challenges ;0)

    BeantwoordenVerwijderen