Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zondag 4 september 2016

Kleine draak


 Ons vriendje Finn wordt binnenkort 2 jaar. Speciaal voor zijn verjaardag heb ik deze kaart gemaakt, waarvan ik gebruik heb gemaakt van 2 lopende challenges. Ik vond namelijk de harmonica-kaart van de Liftchallenge erg leuk, maar ook de schets van de Creative Sketchy Girls. Voor mijn gevoel heb ik ze goed weten te combineren.

Ik ga mijn kaart omschrijven zoals ik het gemaakt heb, een beetje de verkeerde volgorde voor jullie gevoel waarschijnlijk.

Voor de Harmonicakaart heb ik de trein van Marianne Design gebruikt en de rijtjeshuizenstans. Door ze zo te gebruiken lijkt het net alsof de trein langs een dorpje of stadje rijdt. De huisjes moest ik 2 keer stansen om het tot de juiste breedte te krijgen.In het midden zit een plaknaad en links op de kaart ook, omdat de rand net te kort was, heb scharnierde net een keer te weinig. Het stoompluimpje uit de locomotief is het kleinste wolkenstansje van Noor Design. Onder het harmonicadeel heb ik een lichtgele baan cardstock geplakt, om zo de trein wat meer tot zijn recht te laten komen. Want tegen de ballonnenachtergrond viel het een beetje weg. Alleen vond ik dat de ballonnen niet mochten ontbreken op een kinderkaartje.

En toen moest de voorkant van het kaartje nog versierd worden. Hiervoor wilde ik een leuke schets gebruiken. En dat werd de schets van het blog van mijn Belgische vriendinnetjes Claudia en Lisbeth, en hun designteam. De ondergrond is een oranje kaart geworden, met hierop 3 banen met confetti, strepen en sterretjes. Voor het plaatje in het ovaal heb ik een stempel van een draakje gebruikt, die ik pas bij Marlous van Doe@ding heb gekocht in de opruiming. Ik heb natuurlijk weer mijn brushmarkers gebruikt en een beetje glitters op de vleugels. Mijn zoontje vond echter dat hij te kleine oogjes had, dus er moesten wiebeloogjes op komen. Ze pasten precies en door ze iets te laten zakken, bleef de compositie kloppen. Tot slot nog de vlaggetjeslijn van Noor Design, met de letters van Craft Emotions erop.

En zo is het een vrolijke feestelijke kaart geworden voor ons lieve vriendje. Misschien een beetje leeg of simpel voor mijn doen, maar het is een kinderkaartje he, en de printjes zijn al druk zat. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

Ik laat deze kaart meedoen met deze challenge:
Creative Sketchy Girls
Liftchallenge
Paradise of stamps
Craft Rocket Challenge

7 opmerkingen:

 1. Heel heel leuk deze pop-up voor een kleine jarige. Aan alle kanten mooi afgewerkt! Hoe leuk is het draakje ook en de leuke kleurtjes maken het heel feestelijk. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een werk heb je hier aan gehad! Echt een vrolijke kinderkaart. Mooi het treintje, en de gele balk is mooi bedacht. Heel tof deze lift. Dak je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is kei leuk. Toffe kleuren ook. Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Creative Sketchy Girls.

  grtjs
  Claudia
  DT Creative Sketchy Girls
  http://creativesketchygirls.blogspot.be/
  http://knutselmeisjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely cute card, thanks for joining us at Craft Rocket, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuk gecombineerd. leuk om te zien hoe je de sketch hebt gebruikt.. bedankt voor het mee doen bij Creative Sketchy Girls en suc6
  Groeten Miranda K -DT CSG

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof kinderkaartje, grappig met de trein binnenin. Leuk dat je meedoet met de CSG.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful design Thank you for sharing with Craft Rocket Challenges

  BeantwoordenVerwijderen