Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

donderdag 15 december 2016

Frohe Weihnachten



Met mijn collega's hebben we dit jaar besloten om de baas en de commercieel directeur te verrassen met een mooie kaart met hierin een persoonlijke tekst van iedereen. En omdat ik van het kaarten maken ben, mocht ik de kaart maken. Aanvankelijk was ik van plan om de voorkant te maken door middel van handlettering, maar daarvoor moet ik toch echt meer oefenen. Dus ik heb besloten om toch gewoon mijn eigen vertrouwde pad te volgen in dit geval, lekker een kaart maken!

Ik heb een A5 kaart gebruikt als basis. Daarop heb ik een basis gemaakt met twee soorten designpapier. De bovenste is van de Action, de onderste is van Marianne Design. Op de grens van de twee papiertjes heb ik een rood glitterlintje geplakt. Onder het strikje een champagneglas, want ja, daar houdt de baas wel van ;-)

Op het grote vlak heb ik een label van MD gepakt, die ik uit ribbelkarton gestanst heb, Hierop heb ik een paar kerstbomen van MD geplakt, die ik eerst "besneeuwd" heb met structuurpasta van Dutch Doobadoo. Voor de kerstbomen een vrolijke kerstman, met een jasje met kerststerrenstof, ook een MD patroontje.

Met Sinterklaas heb ik rietjes gekregen, die ik natuurlijk wel moest gebruiken. Ik had eerst ander ondergrondpapier gekozen, maar dat kleurde niet bij het rietje, dus moest ik opnieuw gaan zoeken, naar papier wat wel past. Het rozetje is van Nellie Snellen (Folding dies). De sticker in het midden van het rozet is van Kimya Verpakkingen. Onderaan nog een kleine banner met Frohe Weihnachten erop, omdat hij een vakantiehuisje in Oost-Duitsland heeft. Vond ik wel grappig.

Ik heb het vandaag mijn colega's laten zien en ze vonden het erg mooi. De baas krijgt het op het jaarlijkse kerstontbijt op 23 december. Benieuwd naar hun reacties hahaha.

Deze kaart wil ik meedoen aan deze challenge:
Marianne Design Diva's, alles mag met minimaal 3 MD-producten. 
Craft Addiction, Alles mag in Kerstsfeer
Scrapcards, Sinterklaas- of Kerstkaart
't Scraphuis, alles mag
Webshop AnMa Creatief, Alles mag




6 opmerkingen:

  1. Wat een leuke opdracht Esther! Nog leuker als je de reactie van de baas krijg. Hele mooie kaart is het geworden en dankjewel voor het mee doen met je mooie kerstkaart bij Scr@p-Cards!
    Groetjes van Gerie en DT

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel leuk kaartje. Gezellig dat je nog een keer meedoet met de decemberchallenge bij AnMaCreatief. Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh die rietjes heb ik okk liggen, nog niet gebruikt maar ze zijn leuk en jij heb dit mooi toegepast op je kaart.
    Prachtige kaart.
    Deankjewel voor je deelname bij scr@p-cards challenge vlog.
    Gr Anita DT

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook dankjewel voor je deelname bij CraftAddiction challenge blog

      Verwijderen
  4. Hoi Esther wat een hele leuke en mooie Kerstkaart
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge op het scrap-cards blog liefs DT Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zier er gezellig uit, is vast in de smaak gevallen..fijn dat je meedoet bij Marianne Design Divas, de beste wensen voor een prachtig gezond en creatief 2017 lieve groetjes Blankina

    BeantwoordenVerwijderen