Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

dinsdag 14 maart 2017

Broertjes


Deze stoere kaart heb ik gemaakt voor de 5e verjaardag van mijn zoontje. Voor zijn kinderfeestje hadden we bedacht het te doen in piratenthema. En daar paste deze stempel zo goed bij. Hij en zijn broer zijn echte jongens, altijd aan het stoeien. 
Ik ben begonnen zoals ik elke kaart begin, met het inkleuren van het plaatje. Ik heb hun eigen favoriete kleuren gebruikt, rood voor de oudste en blauw voor de jongste. 
Ik heb ervoor gekozen om zijn verjaardagskaart op een schild te maken, met zelfs een touwtje aan de achterkant waardoor deze echt als schild te "gebruiken" is. Voor het schild heb ik kraft gebruikt, lekker stevig. Hierop een designpapier in wit met rode en blauwe sterren. De rood-blauwe vlaggetjes heb ik ook gebruikt op zijn uitnodigingen. 
Het bingokaartje met Brother erop is uit het Cool Dudes stansblok van Noor Design, het woord Happy Birthday komt uit hetzelfde blok. Het vrachtwagentje is van Memory Box. 

Ik wil met deze kaart meedoen met deze challenge:
Facebook Challenge 't Scraphuis

1 opmerking:

  1. Prachtige kaart! Lekker vrolijk.
    Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen