Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

dinsdag 26 augustus 2014

Vintage kaart

Een Vintage kaart

Voor mij een hele uitdaging, maar wel een leuke. Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn oude buurtjes, die pas geleden 53 jaar getrouwd waren! Deze scene beeld het aanzoek uit. Ik heb geprobeerd om het in bruintinten te houden, waardoor het vintage oogt.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge "Zeg het met bloemen" van het we love vintage challenge blog http://wlvc.blogspot.nl/2014/08/challenge-nr-30-en-random-winnaar.html. En omdat deze in 1 kleur is, doe ik ook meteen (nog een keer) mee met de Monocromatic challenge van Scrapplezier, http://scrapplezier.blogspot.nl/2014/08/a-monocromatic-card.html.

Ik heb een ouderwets behang-achtig patroontje gebruikt als ondergrond.
Hierop heb ik een 'oude polaroid' geplaatst van Dutch Doobadoo, met een afbeelding van Don en Daisy.
Ingekleurd met bruine disstress inkt en de jurk in witte aquarelpotlood met Twinkling H2O's eroverheen voor de glinstering. De Love-stempel heb ik van een set, waarvan ik niet meer weet waarvan deze ook alweer was. Heel handig als je het niet meer in de originele verpakking bewaard, not...
Het hartje is van Stampin' up en de gouden ringen van Marianne Design. En natuurlijk, heel subtiel, rechts een klein bosje oranje bloemen. Dit vond ik het net dat beetje meer geven :-)
Ik hoop dat deze voldoet aan alle eisen van We Love Vintage en Scrapplezier.

Groetjes Esther

3 opmerkingen:

  1. Een heel lief kaartje hoor, altijd leuk om te lezen hoe er wordt beschreven wat er is gemaakt en dan gelijk mee te kijken naar de kaart. Dan mis je ook niets.
    Groetjes en een hele fijne dag, Plony (WLVC)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je de uitdaging aangaat!
    Mooie kleuren heb je gebruikt,
    Dankjewel voor je deelname, groetjes Nicole(WLVC)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie kaart!. Bedankt voor je deelname aan onze chalenge.
    groetjes,
    Helena ScrapPlezier

    BeantwoordenVerwijderen