Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

woensdag 11 november 2015

Lief vosje Hoera!


Voor een hele goede vriend van ons heb ik deze verjaardagskaart gemaakt naar aanleiding van de Liftchallenge nr 95. Het kaartje wat gelift moest worden, was gemaakt door D.A. Tordis uit Denemarken. De bedoeling was dat je met snijmallen een ondergrond maakt wat erop lijkt alsof het ge-embossed is.

Het woord Hoera van Noor Design leek me wel erg passend voor een verjaardagskaart. Deze heb ik, net als de kaart eronder uit kraft gemaakt.
Op de creabeurs in Gorinchem pas geleden had ik deze stans van een vosje van Marianne Design gekocht, dus die moest uitgeprobeerd worden hihi.
Ik heb deze uitgestanst uit herfstig designpapier en ook het witte deel heb ik gemaakt uit designpapier. Ik hou van stipjes, dus tja... keuze was snel gemaakt hiervoor. Onder het vosje heb ik een labeltje van de action gebruikt, maar met een mooi bruin lintje een strikje gemaakt. Ook nog een ovaal van designpapier uitgestanst om het net iets meer body te geven.

Onderaan de kaart heb ik een tekstlabel van Dutch Doobadoo gebruikt. Om de gaatjes weg te werken zou ik normaal gesproken plakpareltjes gebruiken, maar omdat deze kaart voor een man is, heb ik voor herfstblaadjes van Marianne Design gekozen. Deze had ik ook op de creabeurs gekocht, volgens mij zelfs tegelijk met het vosje. Een mooi duo zo samen dus! Her en der heb ik nog wat kleine herfstblaadjes terug laten komen.

Ik vind het een erg leuke challenge en mooie kaart geworden. Hopelijk vind de ontvanger dat ook.

Met deze challenges wil ik de kaart laten meedoen:
http://www.liftchallenge.blogspot.nl/2015/11/liftkaart-95.html (voorbeeld)
http://mariannedesign.blogspot.nl/2015/10/challenge-139.html (herfst)
http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/2015/10/kraft-at-marianne-design-divas.html (kraft)
http://paradiseofstamps.blogspot.de/2015/11/challenge-29-autumn-team-1.html (herfst)

Ps, I'm in the winning mood: twee keer achter elkaar bij Paradise of Stamps gekozen in de top 3, en random gekozen bij Time for Magnolia. Heel verrast en helemaal happy :-D





4 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kaartje! Leuk dat je het in kraft deed en in herfstthema. Dat vosje is zo cute, ik zie het regelmatig op blogs. Dank je wel voor het meeliften!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Esther je hebt een hele leuke kaart gemaakt maar als je de regels op het Marianne Design blog goed leest dan zie je dat als je alleen stansen gebruikt je ook een trekst van Marianne Design moet gebruiken.
  Helaas is deze tekst van een ander merk.
  Wij zullen je kaart jammer genoeg moeten verwijderen.
  Sorry

  Gr. Anita
  MDblog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het vosje zie je regelmatig idd, het blijft een cutie. Leuke lift heb je gemaakt in herfstsfeer, errug toepasselijk met dit weer zeg!
  Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk kaartje met mooie details.

  grtjs
  claudia

  BeantwoordenVerwijderen