Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

donderdag 3 maart 2016

Kinderkaart met Olaf
Onze jongste zoon wordt 4 jaar! Veel veranderingen dus. Hij gaat weg op het kinderdagverblijf en naar school en ook naar de bso, net als zijn grote broer. Sven is helemaal gek van Frozen, dus zijn traktaties hadden Olaf van Frozen erop, en ook zijn verjaardagsmuts op het kinderdagverblijf is Olaf. 
Van de traktaties had ik nog een paar rondjes over, dus leek het me wel leuk om 1 zo'n rondje te gebruiken op zijn verjaardagskaart. 

De schets van Dutch Doobadoo van Maart vond ik heel erg leuk, dus die heb ik gebruikt als uitgangspunt. Helaas was er dit keer nergens een schets met een rondje erop, dus dan maar zo ;-)


De basis is een witgrijs gespikkelde cardstock, uitgesneden nav de teardropvorm van Dutch Doobadoo. Hierop heb ik een lichtblauwe ondergrond geplakt met kleine witte sterretjes erop. Voor de vierkante vlakken heb ik 3 verschillende soorten designpapier gebruikt. De onderste is uit een kerstblok, die erbovenop is rood met hartjes en daarop een stoerder papier met sterren. Onder de rechthoeken heb ik een dwarsbalk met confetti erop gebruikt. Ondanks dat het best drukke motieven zijn, vind ik alles wel bij elkaar passen en is het zo gebruikt dat het niet te druk is bij elkaar. De ronde vorm links wordt extra benadrukt door de ronde boog van Marianne Design, waarbij ik daaronder het ronde plaatje met Olaf geplakt heb. 
Omdat ik vond dat je goed moest zien hoe oud onze boef wordt heb ik de cijfermal van Dutch Doobadoo gebruikt en de 4 overgetrokken. Ik vond het wel te druk worden om hier ook nog een designpapiertje op te doen, dus dit is alleen donkerblauw cardstock gebleven. Hiernaast zit nog een Olaf, dat is een digistamp, gevonden op Pinterest. 
Voor de banner heb ik een rood sneeuwvlokken papiertje gebruikt, waarbij ik de zijkanten wat heb gevouwen. Zo oogt deze net iets anders dan wanneer je het recht zou gebruiken. Op de banner heb ik zijn naam geplakt in stoere jongenstinten.Deze zijn gestanst uit een alfabetmal van Marianne Design. Tot slot nog Hoera in het rood erbij, mal is van Noor Design. 

Met deze challenge wil ik de kaart mee laten doen: 
Facebookchallenge Dutch Doobadoo
facebookchallenge 't Scraphuis, Alles mag 

4 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kaart Esther, dit zal de jarige vast en zeker waarderen!
  Nu op naar de basisschool!!
  Bedankt voor je deelname bij CraftAddiction.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Esther, de vrolijkheid spat van je leuke kaart af. En Olaf staat er op dus de jarige zal er mee in zijn nopjes zijn denk ik...;p
  Leuk dat je meedoet aan de maart-challenge van CraftAddiction, dank je wel.
  Lieve groetjes Miranda (dt-CA)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther
  Gefeliciteerd met je grote zoon en je kaart voor hem is echt zo gaaf, je hebt heel mooi en vrolijk DP gebruikt. De traktaties waren vast ook helemaal top.
  Gezellig dat je meedoet bij het Scr@p-Cards challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry ik bedoel het CraftAddiction challengeblog.......het is al laat hihihi

  BeantwoordenVerwijderen