Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

woensdag 6 april 2016

Kaart gelift



Voor de verjaardag van mijn man heb ik de kaart van de Liftchallenge gelift. Ik was eigenlijk een beetje vergeten om een kaart te maken voor hem, dus deze challenge kwam me mooi uit. 

Voor de bovenkant heb ik 2 kleuren washitape gebruikt, van Stampin'up, die ik ooit bij een challenge gewonnen had. Voor het ingekleurde vlak, heb ik de nieuwe brushstempel van Marianne Design gebruikt, met daarop de stempel met het bekende verjaardagsliedje erop. De brushstempel heb ik gezet in de kleur soft nougat van Different Colors, en de tekst in Memento Zwart. 
Voor de bloemetjes heb ik een stempelset van Marianne Design gebruikt, en deze in Teal, Pumpkin, Violet en Lichtgroen gestempeld. 

Links bovenin heb ik een nieuwe labelmal van Noor Desig gebruikt, met een pijl van de Project Life-set van Marianne Design erop. Lekker in fel oranje! Door het gaatje van het labeltje heb ik een strikje gemaakt van een lichtgroen lintje en er een zwart en teal-kleurig lintje bij geplakt. 

Ik vind zelf de kaart wel vrolijk en feestelijk, zonder dat het te vrouwelijk is geworden. Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden. 

Met deze challenge wil ik mijn kaart laten meedoen: 
Craft addiction, something old, something new (gebruikte bloemetjes-stempels zijn al heel oud, en de brush- en verjaardagsstempel zijn nieuw, gekocht op de maart-beurs in Gorinchem) 





4 opmerkingen:

  1. kei toffe kaart, supergoed gelift.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lift, Esther! Het tagje met pijl naar de tekst is een leuk detail. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeer leuke en originele uitvoering van de lift. Mooi gedaan. dank je wel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Esther
    Wat een superleuke kaart die je mooi gelift hebt en ik vind die oude bloemetjes stempel erg leuk.
    Gezellig dat je meedoet bij het CraftAddiction challengeblog.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen