Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

dinsdag 26 april 2016

Liefs, voor mama


Moederdag komt eraan, 8 mei is het weer zover. Een mooie gelegenheid om een lieve kaart te maken. Voor deze kaart, of eigenlijk eerder: theezakje, creatie, geschenkverpakking, heb ik gebruik gemaakt van de schets van Noor en zo. De schets is niet heel goed te zien, maar hij zit er wel in!

Voor de basis heb ik lichtblauwe cardstock gebruikt, waarbij ik de randen rul gemaakt heb. Hier overheen heb ik een rechthoek geplakt met het designpapier uit het Afternoon Tea blok van Noor Design. Voor het smalle rechthoek heb ik een strook gemaakt met het roze lijntjes-designpapier uit hetzelfde blok. Omdat ik er een loonzakje van Kimya erbij wilde gebruiken, om er zo een label in te verstoppen, heb ik deze over het streepjespapier heen geplakt. En daaroverheen het bredere rechthoekje van de schets, in paarsroze ruitjespapier uit het Afternoon Tea-blok. Ook voor de rondje heb ik papier uit dit blok gebruikt, met een lief bloemetje.

Stiekem vind ik het best grappig: voor een ander project had ik blaadjes designpapier uit diverse Noor Design blokken losgescheurd, en op een stapeltje gelegd, maar voor deze creatie heb ik ze bij elkaar weten te vinden, zonder dat ik in de gaten had dat ze uit hetzelfde blok kwamen. Ja je hebt er niks aan, maar ik moet erom lachen.

Het meisje is natuurlijk weer een Magnolia, ingekleurd met Twinkling H2O's, in lief pastelkleurige paars, roze en blauwtinten. Onder het afdrukje heb ik een lief roze lintje gestrikt. De bloemetjes heb ik gemaakt met twee verschillende ponsen die ik echt al heeeeel lang heb. Toen ik net begon met kaarten maken, heb ik deze al gekocht, en al voor zo veel verschillende projecten gebruikt. Een plakpareltje erop, om het af te maken.

Het label in het zakje is van Kimya Verpakkingen. Ik had pasgeleden bij Kimya een kraftpakket gekocht met heel veel verschillende dingen erin, en daar zaten ook het theezakje, kraft loonzakjes, labels en stickers in. Nu vond ik het kraft loonzakje te donker voor erop, maar ik had nog wel pergamon zakjes liggen, die een beetje doorzichtig zijn. In zo'n project vind ik het mooier. Het label is dus ook van Kimya. Ik moest het een beetje korter knippen,maar qua breedte was deze goed. Hierop heb ik een kleine cirkelstans van Wild Rose Studio geplakt, met in het midden een "Voor mama" sticker van Kimya. Door het oog van het label heb ik 3 tinten papierlint gedaan, met hieromheen een touwtje met een lief vlinderbedeltje eraan.

En toen was de basis af. Ik wist al dat ik het op een theezakje van Kimya Verpakkingen wilde plakken voor hun challenge, maar omdat ik ook aan de challenge van Noor en Zo mee wilde doen, moesten er natuurlijk ook wat Noortjes op komen. Oeps...waar? Ik heb mijn grote Noor doily stans gepakt en deze onder mijn stapeltje gelegd, hé dat wordt wel wat. Toen kwam ik nog een klein stukje van een randje tegen, precies groot genoeg voor eronder. Verder snuffelen in mijn voorraadbak. Daar zaten nog twee wolken in en een lila bloem, in precies de juiste kleur, wat plakpareltjes erop voor de glitter. Tot slot nog het woord liefs uitgestanst in hetzelfde streepjespapier als ik voor de smalle langwerpige baan gebruikt had. Voor het stipje, heb ik echter een hartje gebruikt. Ik hou gewoon van hartjes en het paste er zo goed bij.

Het theezakje heb ik nog open gehouden, zodat ik hem kan vullen, zodra ik bedacht heb wat ik erin kan doen ;-) hahaha. Ik ben er zo blij mee dat dit zo'n mooie lieve creatie is geworden en ik hoop dat jullie er ook blij van worden.

Met deze challenge wil ik hem mee laten doen:
Noor en Zo Challenge
Kimya Verpakkingen
Time for Magnolia, pastelkleuren
Paradise of stamps, pastelkleuren
Anma Creatief, alles behalve een kaart
De Egel, cadeauverpakking of doosje
Dutch Card Lovers, label of tag
Cards and Scrap, Flower Power
Challenge 't Scraphuis, Zeg het met bloemen
De Creatieve Scraphoek, op Facebook, Moederdag7 opmerkingen:

 1. Wat grappig, ik heb dezelfde stempel vandaag voor een kaart gebruikt! Heb je natuurlijk zelf ook al gezien, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel lief uit....lief stempeltje is dit en heel mooi ingekleurd ook. Je hebt er een echt kadootje van gemaakt.
  Dankjewel voor je deelname aan de challenge van Paradise of stamps, xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super tof dat je meedoet met onze 'Cadeauverpakking' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk gemaakt! Gezellig dat je meedoet bij AnMaCreatief.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk gemaakt hoor. Fijn dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwwww zeg wat een topper van een kaart! Dank je wel voor je deelname aan onze Time for Magnolia Challenge en succes! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen