Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

zaterdag 11 juni 2016

Vriendje wordt 7 jaar


Voor een vriendje van onze oudste zoon heb ik deze kaart gemaakt. Hij houdt van leger en dino's, een echte jongen dus ;-) want onze zoon vind dat ook geweldig. 

Voor deze kaart heb ik de schets van Cheerful Sketches aangehouden. Ik vond het wel leuk om voor deze kaart de polaroidmal van Dutch Doobadoo te gebruiken als vierkant vlak. 

De basis voor de kaart is van kraft. Hierop heb ik wit designpapier met vrolijke sterretjes gebruikt. De dwarsbalk is oranje cardstock, expres omdat de rest al druk zat is. 

Voor het rondje heb ik vrolijke feestende dino's gebruikt, uit een designblok van de Boekenvoordeel. Dit papier is zoooo goed voor jarige jongetjes! Voor op de polaroid heb ik als ondergrond designpapier van de Action met een slangenprint gebruikt, ik had helaas geen camouflageprint, en deze kwam er het dichtste bij. Op de voorgrond een blauwe dino van Marianne Design met een grappig wiebeloogje als detail. Onder zijn voetjes lekker groen gras. Bovenaan een rode vlaggetjeslijn van Noor Design met het woord Hoera erin, met letters van Craft Emotions.  

Tot slot, omdat jarige kinderen het zo leuk vinden: zijn naam en leeftijd!

Ik hoop dat jullie deze kaart net zo vrolijk vinden als ik. Dat is wel het voordeel met kinderkaarten, zo mogen dan misschien wat simpel maar tegelijkertijd ook heel vrolijk zijn. 

Deze kaart wil ik met deze challenge mee laten doen:




4 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig leuke, maar toch stoere kaart heb je gemaakt voor Gino!
    Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi weer!! Gezellig dat je meedoet bij Cheerful.
    groetjes Ine (DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi gemaakt.
    Bedankt om hiermee deel te nemen aan onze challenge van Cheerful Sketches.
    Succes ermee.
    Groetjes,
    Carla (DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Stoere kaart! Gino...het lijkt wel een woordspeling..
    Bedankt voor het meedoen bij Cheerful Sketches!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen