Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

woensdag 27 juli 2016

Drummer-partyMijn zwager is jarig, en om dat te vieren heb ik deze vrolijke kaart gemaakt. Het plaatje is een digistamp van Kenny Kieman, gevonden op Pinterest. Het was zo passend dat ik het wel moest gebruiken. Mijn zwager is namelijk ook drummer en trommelt te pas en te onpas, soms tot groot ongenoegen van mijn zus.

De kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de schets van Creative Sketchy Girls. Ik heb de kaart vrij simpel gehouden, mannen houden toch al niet zo van tierelantijntjes en dergelijke ;-)

De basis is een witte cardstock kaart, met hierop designpapier van de Action. Omdat er op de digistamp, die ik ingekleurd heb met brushmarkers, zoveel sterretjes zitten, vond ik het leuk om deze terug te laten komen in het designpapier en in de aankleding.
Op het papier met de sterretjes heb ik ruitjesdesignpapier van Noor Design gebruikt, zodat het rood uit de pet nog ergens terugkwam.
De rechte band is knalgele ribbelkarton, waarvan ik ook de sterren heb gestanst.

Omdat ik het nog een beetje karig vond, heb ik er nog een label van Kimya Verpakkingen onder geplaatst, met hierop een grote stempel met Happy Birthday erop. Deze stempel is in Zentangel-stijl.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Het is in ieder geval eens een mannenkaart die niet bruin, blauw, donker, of met een auto of boot is.

Deze wil ik met deze challenge mee laten doen:
Creative Sketchy Girls
8 opmerkingen:

 1. wow echt een kaartje voor mijn mannetje die drummer is......mooi hoor. Gezellig dat je meedoet bij Creative Sketchy Girls.
  Groetjes van Ine (DT)
  http://creaine-cards.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje Esther, zo dadelijk hebben we een hele band bij elkaar, zelf had ik een gitarist, jij de drummer en nu nog een zanger erbij. Ga zeker even zoeken voor deze digi, mijn zoon is ook drummer
  Dank voor je deelname bij CSG, groet Marfien, DT CSG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart. Mooie kleuren. Gaaf die drummer!!!
  Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Creative Sketchy Girls.

  grtjs
  Claudia
  DT Creative Sketchy Girls
  http://creativesketchygirls.blogspot.be/
  http://knutselmeisjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Esther!

  Wat een mooie kaart!
  Dank je wel voor je bijdrage aan de challenge bij the creative sketchy girls!

  Creatieve groetjes, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kaart. René vond m ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke kaart. René vond m ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leukerd! bedankt voor je bijdrage bij CSG!
  groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen