Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

zondag 4 september 2016

Geluk zit in kleine dingen




Geluk zit in kleine dingen, dat is de titel van deze kaart. Ik heb hem gemaakt voor mijn schoonzusje. Haar hobby's zijn haken, net als ik en lezen. Voor deze kaart heb ik de kaart van Marianne Reigersberg gelift. Ik zag haar kerstkaart langskomen op facebook en vond hem meteen mooi. 

Ik heb dezelfde mal van Dutch Doobadoo aangehouden, alleen zie je dat bij mijn kaart niet goed door de grote strik, maar deze maakte mijn kaart af naar mijn zin. 

Voor de plaatjes heb ik gekozen voor de Snoesjes van Marianne Design, ingekleurd met brushmarkers. Ik heb geprobeerd om de kleurtjes van mijn schoonzus aan te houden, petrol en geel. De geel komt vooral terug in de accenten, maar ik kon het niet laten om er ook lichtroze in te gebruiken. 

Het ondergrondpatroontje van de grote mal is een dessin van Marianne Design, met een gehaakt / gebreid patroon erop. Voor het vierkant heb ik een mal van Noor Design gebruikt, waar het rondje precies op past, alsof het voor elkaar gemaakt is he ;-) 
De doily is gewoon een taartdoily van de Action, geen mal. Omdat ik deze te open vond en het ondergrond patroon er teveel doorheen scheen, heb ik er een lichtroze cardstock onder gedaan, zo is deze ook wat steviger. In het midden een rondje met gezellig papier van Marianne Design. Ik vind die bloemetjes zo schattig, is ook lekker veel roze hè hihihi. 

Op het labeltje heb ik de tekst gestempeld, afkomstig uit de Project NL serie. Bij het schrijven van dit blogbericht kwam ik erachter dat ik vergeten ben om plakpareltjes te plakken over de gaatjes. Onder het labeltje een bolletje wol, wat ook een stans is van Marianne Design. Links onderaan heb ik nog een bolletje wol met een haaknaald geplakt. 

Ik wil deze kaart mee laten doen met deze challenge:
Marianne Design Diva's, anything goes met minimaal 3 MD-producten
De Egel, kleureninspiratie
AnMa Creatief, kleureninspiratie





2 opmerkingen:

  1. Hoi Esther, wat heb je een mooie tag-kaart gemaakt voor je schoonzusje. Leuk dat je haar hobbies erop verwerkt hebt en die tekst past er super bij natuurlijk. Ik word tenminste wel blij/gelukkig van mijn hobbies ;)
    Leuk dat je meedoet aan de kleurenchallenge van De Egel, dank je wel.
    Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig gedaan. Gezellig dat je meedoet met de septemberchallenge bij AnMaCreatief. Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen