Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zondag 4 juni 2017

VlindersDe nieuwste challenge van de KIC heeft als thema Vlinders nav bijgevoegde kleureninspiratie-foto. Lekker vrolijk thema dus! Je kunt er ook zo veel mee!

Ik heb ervoor gekozen om vooral de kleuren lichtblauw, fuchsia en wit te gebruiken en ik heb ervoor gekozen om er een vintage kaart van te maken.

Omdat ik op vakantie ging toen ik de kaart in moest leveren, heb ik ervoor gekozen om dit keer makkelijk te doen en een stansblok van de Action te gebruiken, maar ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven. Ik heb de randjes ge-inkt en geruld. Ik heb in plaats van het geprinte kantje, een echt kantje gebruikt in het midden van de kaart, maar ook onderaan en voor het strikje. Ik heb ook gezorgd voor hoogteverschillen dmv foamtape.

Omdat ik de kaart ging maken voor een collega op het werk, heb ik ervoor gekozen om een 15x15 kaart als basis te gebruiken. Lekker groot en genoeg ruimte voor iedereen om te schrijven. Maar de basis was te klein. Daarom heb ik er ook voor gekozen om een kraft-designpapiertje voor onder de originele kaart te doen. Vandaar ook dat ik er een kanten randje onderuit laat piepen, zo krijgt het een vintage karakter en dat breekt het bruine vlak een beetje.

Ik hoop dat dit zorgt voor inspiratie om mee te doen aan deze vrolijke challenge.
Je vind ons op facebook als Kaartjes Inspiratie Challenges. We zijn niet merk-gebonden, als we het thema er maar in herkennen.


3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk kaartje!
    En heb je trouwens gezien dat je met je moederdagkaartje bij onze challenge (2Sistersontheblog) hebt gewonnen?
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen