Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

woensdag 19 november 2014

Geboortekaartje


Vandaag laat ik een kaartje zien wat ik gemaakt heb naar aanleiding van de schets van Cards & Scrap # 223. Een vriendin van me is afgelopen maandag bevallen van haar derde zoontje, dus daarvoor kon ik mooi deze schets gebruiken.

De basis is een kraftkaart. Hierop heb ik een stukje blauw behangpapier geplakt, die ik gewoon uit de bouwmarkt heb meegenomen. Handig zo die gratis hobbymaterialen. 
Voor het grote rechthoekige vlak heb ik de mal van het memoblaadje van Marianne Design COL1314 NL gebruikt en deze iets kleiner geknipt, omdat ik hem anders veel te groot vond. De vlaggetjes hangen aan een touwtje uit de bouwmarkt en zijn van Joy! Crafts 6003/0028. Het papier voor de vlaggetjes en memoblaadje zijn van Marianne Design. De letters heb ik gestempeld in de kleur Rich Cocoa van Memento en ze zijn van Joy! Crafts 6410/0033. De bruine randjes heb ik aangezet met Distress Inkt Walnut Stain. Het hertje is van Joy! Crafts 6002/0071. Gemaakt van blauw papier en de bruine vlekken zijn gemaakt met Distress Inkt Vintage Photo. Het beertje is van Marianne Design, uit de stempelset Eline's Baby Feest EC0107, gekleurd met Distress Inkt Walnut Stain en het broekje is de kleur Night of Navy van Stampin' up Regals. Het labeltje is van Marianne Design Tickets and Tags CR1212 met op de gaatjes een bruine plakparel.


Ik hoop dat jullie en de ontvangers hem leuk gaan vinden.

Groetjes Esther4 opmerkingen:

 1. Een schattig babykaartje heb je gemaakt en gezellig dat je meedoet met Cards en Scrap.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief geboortekaartje heb je met de sketch gemaakt.
  Leuk dat je mee doet op het Cards & Scrap Blog
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat lief!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap... Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi baby kaartje!
  Leuk dat je meedoet bij cards en scrap.
  Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen