Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

maandag 9 maart 2015

Zomaar, omdat ik aan je denk

Naar aanleiding van de Sketch van Dutch Doobadoo heb ik deze kaart gemaakt.
Ik heb dit keer de kaart niet gemaakt voor iemand in het bijzonder, wat ik meestal wel doe.


De basis is witte cardstock. Ik heb niet de grootste maat van het label gebruikt, dat vond ik te groot worden bij elkaar. Ik ben begonnen met het plaatje, deze heb ik met Twinkling H2O's ingekleurd, en daarna de kleuren designpapier uitgekozen. De randen van de kaart heb ik met Distress Inkt Pumice Stone een klein kleurtje gegeven. Ik wilde eerst Victorian Velvet doen, maar deze kleurde er te rood bij naar mijn zin. En ik had geen zin om 'alweer' bruin te gebruiken, soms wil je wel eens iets anders ;-)
Het dessinpapier wat ik gebruikt heb, is afkomstig van de Kruidvat, Action en Marianne Design. De randjes heb ik wat ruller gemaakt.
De dwarsbalk heb ik gemaakt met behulp van een randmal van Joy! Crafts, gemaakt in roze designpapier. Hieroverheen heb ik een stukje kant geplakt.
Het Magnoliaplaatje heb ik geplakt op een stukje stippendesignpapier wat op een postzegelmal van Marianne Design plakt is. Op het vierkante vlak heb ik een swirl geplakt van Joy! Crafts. Op het kleinere label heb ik een envelopje van Marianne Design geplaatst, met op het briefje een stempel van Craft Emotions, gekocht op de beurs in Gorinchem bij Anneke van Hobbyshop Veldmaat. Onder de tekst nog een randje kant geplakt. Op de plek van het ge-embosde bloemetje op het envelopje, heb ik een bloemetje uitgeponst en er een plakparel in het midden op geplakt. De rolroosjes heb ik gemaakt van designpapier wat elders op de kaart ook gebruikt is. Deze zijn geplakt op een bloem van Joy! Crafts in paars met stippen, en die is weer geplakt op een witte bloem. Twee kleine veertjes/blaadjes eronder, uitgestanst in wit papier, en bewerkt met grijze inkt. Hieronder een schuine balk van Stampin'up. De gekleurde is uitgestanst, de witte is de buitenste omtrek ervan. Tot slot bovenaan de kaart nog een gaatje gemaakt, met een stukje roze geweven band erdoor en er een bedeltje met een lieveheersbeestje eraan gehangen. Ik heb voor deze bedel gekozen, omdat deze ook stippen heeft. Je kan nooit teveel stippen hebben hè, zolang alles maar goed op elkaar afgestemd is.

Ik vind het kaartje superschattig geworden en een lieve troost, wanneer dat nodig is.

Deze kaart gaat meedoen met deze challenge:
http://dutchdoobadoo.blogspot.nl/2015/03/dutch-doobadoo-challenge-2.html
http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/2015/02/pearls-and-or-ribbons-at-marianne.html
http://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2015/02/challenge-36-bloemen-parels-bedel.html
Facebook, challenge 't Scraphuis: "Maak iets wat je zelf heel erg leuk vind maar er moet minimaal 1 ding opzitten wat bij ons uit het assortiment komt" Sowieso komt de label uit het assortiment van 't Scraphuis en het plaatje is ingekleurd met de Derwent Waterbrush die ik bij Jolanda op de beurs in Gorinchem heb gekocht. 

Groetjes van Esther


2 opmerkingen:

 1. Een prachtige label Esther!
  Leuk dat je meedoet bij MD Divas.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke kaart en de mal is geweldig om mee te werken
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen