Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zaterdag 4 juli 2015

You're SUNsational


Het is zomer in Nederland en dat is goed te merken ook. Het begon nat, erg nat en nu is het heet, veel te heet. En bij hete dagen, horen zomerse kaartjes. Dit is mijn eigen versie op een groeten uit...- vakantiekaartje. Daarom zit er om het gele papier een postzegel-randje van Marianne Design. Maar ik vond het niet nodig om mijn afbeeldingen binnen het kader te houden, waardoor het een soort landschapje is geworden.

Ik ben begonnen om het Magnolia-plaatje in te kleuren met Twinkling H2O's in paars. In haar hand een stempel van een ijsje. Ze zit voor een mooi hekje van Magnolia, uitgestanst in papier met houtnerf, zo is het net een echt hek! Zo blij met deze vinding hihi. Voor het hekje een grasrandje van Precious Marieke, gestanst uit groen papier, wat ik ook gebruikt heb bij het "Het leven is een feestje"kaartje.
Het zandkasteel is ook van Magnolia en hoort natuurlijk ook helemaal bij de zomer. Ervoor nog een paar schelpen van Marianne Design.
Bovenin een luchtballon van bruin kraft en paars glitterpapier . Hierbij een meeuw, wolken en de parasol van Noor Design. Ook de tekst op de wolk is van Noor. De randjes heb ik aangezet met Pumice Stone Distress Inkt. Het gebruikte papier met de streepjes en het gele in de postzegel zijn van de Action. Alles is weer mooi op elkaar afgestemd :-)

Ik vind het zelf ook een heerlijk zomers kaartje geworden!

Met deze challenges wil ik de kaart mee laten doen:
http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl/2015/06/time-for-magnolia-challenge-96-to-beach.html
http://magnolia-for-ever.blogspot.nl/2015/07/challenge-13-summer-sun-and-beach.html
http://paradiseofstamps.blogspot.de/2015/07/challenge-21-anything-goes-team1-team1.html
http://simplymagnolia.blogspot.nl/2015/06/anything-goes.html

2 opmerkingen:

  1. What a fabulous beach scene you have created here Esther...beautifully done!! Thank you for sharing with us at Simply Magnolia...good luck!
    Take care,
    Beth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart heb je gemaakt met leuke details Esther. Bedankt voor je deelname bij TFM. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen