Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

zondag 27 september 2015

Kinderkaartje


Deze kaart heb ik gemaakt voor een lief vriendje van ons, wat 1 jaar wordt.
De vader van ons vriendje doet veel aan wielrennen en zijn moeder heeft allerlei Winnie the Pooh afbeeldingen gebruikt voor zijn geboortekaartje, zijn kamertje en het speelgoed is ook veel Winnie the Pooh. Dus dit plaatje vond ik wel heel toepasselijk om te gebruiken.
Kaartjes Inspiratie Challenge Blog heeft vanaf 27 september een challenge met als thema Dieren en Cheerful Sketches heeft een leuke schets die ik wel goed kon gebruiken voor deze kaart. De schets heb ik alleen wel op zijn kop gebruikt, omdat het me zo beter uitkwam.

De basis van de kaart is turquoise. Deze kleur komt terug in het designpapier aan de rechteronderkant van de kaart, met de grotere cirkels. Aan de linkerbovenkant heb ik ook rood papier gebruikt, maar met kleinere witte en oranje stippen. Aan de rechterzijkant van de kaart heb ik de sterrenstans van Noor Design gebruikt in donkerblauw. Voor de cirkelvorm heb ik groen papier gebruikt. Het plaatje is ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress inkt, Barn Door Red, voor het shirtje. Ik vond dat er voor een kinderkaart wel lekkere felle kleuren gebruikt kon worden. Omdat ik de kaart zo nog een beetje saai vond, heb ik de doos-stans van Noor Design gebruikt, zodat het lijkt alsof de puzzelstukjes van Dutch Doobadoo zo uit de doos vliegen. En omdat ik labels zo leuk vind, kon die hier ook niet ontbreken eigenlijk. Dus komt er eentje achter het plaatje vandaan. Op het blauwe label staat een oranje 1. 

Doen jullie ook weer mee met de challenge van het Kaartjes Inspiratie Challenge Blog? Er is immers zoveel mogelijk met dieren! Daar kunnen jullie vast wel iets mee verzinnen. De challenge loopt tot 10 oktober http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2015/09/kic-challenge-69-dieren.html5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kaart. Leuk die puzzelstukjes die in de doos vallen of er uitkomen....
  Gezellig dat je nog een keer meedoet deze challenge.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gedaan zo met die puzzelstukjes!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt! gezellig dat je meedoet met de challenge bij Cheerful Sketches. succes.
  groetjes Ine (DT)
  http://creaine-challenges.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk!!!

  Bedankt voor je deelname aan de Challenge van Knutsels & Kadootjes.

  Groetjes Nelly (DT K&K)

  BeantwoordenVerwijderen