Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

vrijdag 2 oktober 2015

Feestkaartje voor een kinderfeestje


Onze oudste zoon was uitgenodigd voor een kinderfeestje. Zijn klasgenootje werd 6 jaar en hij was uitgenodigd. Terwijl ik gisteravond het verjaardagscadeautje aan het inpakken was, bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn als hij ook een mooie kaart erbij kreeg. Dat heb ik bij een paar andere vriendjes ook gedaan toen hij voor het feestje uitgenodigd was. En tja, kaartjes maken is toch wel mijn ding, zeg maar ;-) 

Gelukkig had ik eerder op de avond gezien dat de nieuwe Challenge van Noor en Zo van start was gegaan. En daar kon ik wel wat mee. Ik had toch nog ergens een ingekleurde stempel van een indiaantje liggen... na niet heel erg lang zoeken vond ik hem. Dit stempeltje is van Nellie Snellen.Voor de basis heb ik een rode kaart gebruikt. Hierop heb ik gestreept papier van de Action gebruikt.Uit een blok van de Boekenvoordeel heb ik het papier met de sterren gebruikt. Deze heb ik gemat met turquoise papier. Omdat ik het zo nog een beetje saai vind, heb ik mijn sterrenrand erbij gebruikt. In het midden eronder een rode balk. Rechts onderin heb ik het woord Feest van Mery's van Joy! Crafts gebruikt. Deze heb ik uitgestanst in zwart, maar gemat op rood. Het zwart is misschien wel een beetje te heftig, maar de kaart moest af zijn voor vandaag, dus niet teveel nadenken ;-) De kaart heb ik gedecoreerd met sterren die uit de sterrenrand kwamen, te leuk om niet te gebruiken natuurlijk. 
Met deze challenge wil ik mijn kaart mee laten doen: Ps, ik ben winnaar geworden van de Noor en Zo Challenge #5, het kaartje met de schaatsen en de sneeuwvlokken. Zo blij!


2 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Kei tof kaartje. Hij zal er zeker blij mee zijn.

  Nog proficiat met je gewonnen prijsje.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Esther wat een leuke kaart en bedankt voor je deelname aan de challenge Boys bij Paradise of Stamps.
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella DT
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen