Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

woensdag 4 november 2015

Zwart, wit en zwanger



Voor een bevriend stelletje heb ik deze kaart gemaakt. Zij is zwanger van hun eerste kindje en dat is natuurlijk een hele spannende tijd. Ze is er best moe en misselijk door, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Gelukkig viel bij mij zelf het misselijk zijn wel redelijk mee. Wel was ik aan het begin van beide zwangerschappen erg moe. 

Ze houden erg van Rockmuziek, Heavy Metal, en daar paste de challenge van Creaine wel goed bij: Maak een kaart in zwart, wit en een andere kleur, nav deze sketch. Meestal met zwangerschapskaartjes ga ik voor roze en blauw op de kaart, maar door deze challenge kon dat nu niet. Gelukkig zijn er vele alternatieven qua kleur en daarom heb ik voor geel gekozen. Lichtgeel voor de ondergrond, en knalgeel voor de cirkels en de accessoires. 

Het plaatje van Magnolia had ik al ingekleurd en uitgeknipt klaarliggen, alleen was haar jurkje toen nog lichtblauw. Daarom ben ik nog maar met Wintermist Grey van Twinkling H2O's er overheen gegaan, zodat deze beter bij de challenge zou passen. De basis is een grijze kaart, met hierop een ondergrond een geel designpapier met oriĆ«ntaals patroon. Voor de halve rondjes heb ik gekozen om taartrandjes te gebruiken, zodat het toch nog een beetje schattig zou worden. Op de taartrandjes heb ik twee halve cirkels in geel designpapier gebruikt. Hierop staan ienieminie kleine witte stipjes. Om de stippen terug te laten komen, heb ik voor het middelste cirkel een designpapier van zwart met witte stippen gekozen. Voor de middelste baan heb ik gekozen voor een strook scrappapier, welke ik bij de kaart Liefde is, als ondergrond had gekozen. Hier komt deze wat prominenter in beeld. Over deze strook heb ik een lief zwart lintje geknoopt. De randjes van het papier heb ik zwart gemaakt met zwarte Distressinkt, zodat het beter bij elkaar zou passen. 

De tekst is afkomstig van Noor Design, gestempeld in zwart Memento op geel papier. 
De bloemetjes links onderin heb ik vervangen door een rammelaar, badeendje en een speen van Eline voor Marianne Design,  Dit vond ik beter bij de kaart passen dan bloemetjes. 

Bij het plaatsen van de kaart, vond ik ook wel dat deze heel goed paste bij de lay-out van mijn eigen blog hihihi. 

Met deze challenge laat ik de kaart meedoen: 








10 opmerkingen:

  1. hahaha zwart wit en zwanger........mooie tekst!! Mooie kaart ook. Gezellig dat je meedoet met onze challenge bij Creaine. Succes.
    groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie kaart! Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Creaine! dankjewel! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een prachtig kaartje.
    Dank je wel voor je deelname aan creaines Challenge.
    Groetjes Geesje (DT)
    http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Esther

    Wauw, supermooie kaart.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Esther
    Wat heb je de sketch leuk verwerkt met de dooily,s, leuke stempel en de tekst is prachtig.
    Dank je wel voor het meedoen bij Creaine challenges.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat n prachtige kaart Esther en leuk dat je met onze challenge mee doet op het Time For Magnolia challenge blog

    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beautiful card. Thank you for joining us at Simply Magnolia.

    Evie - DT member

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kaarten heb je weer ingestuurd Esther. Allebei toppertjes. Gezellig dat je weer meedoet bij Simply Magnolia.

    Groetjes inge

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaart Esther, alles past heel goed bij elkaar. Leuk dat je meedoet met dechallenge van Creaine. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gave kaart! Leuk dat meedoet met de uitdaging bij Creaine,
    Groetjes, Ditta

    BeantwoordenVerwijderen