Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

vrijdag 26 februari 2016

Gefeliciteerd Juffrouw


De juf van mijn oudste zoon was jarig, en aangezien ze een beetje teleurgesteld was, dat ze met kerst geen zelfgemaakte kaart kreeg maar een gekochte kaart, kon ik haar nu extra verrassen. Haar verjaardag viert ze eigenlijk niet, dus deze had ze niet echt aan zien komen hihi.

Ik heb de sketch van Noor Design gebruikt ervoor. Ik vond het zo'n leuke sketch, en eigenlijk ontstond de kaart vanzelf. Voor een schooljuf, vond ik het hinkelende Magnolia-meisje wel erg passend. Deze had ik al ingekleurd klaarliggen, en ik kon de rest van het designpapier er goed op aanpassen. Het designpapier is van de Action, en goed passend bij verjaardagskaarten met veel ballonnen en confetti erop.

Het ovaal heb ik gekocht van de cadeaubon van Bamba Creatief, die ik gewonnen had via Time for Magnolia. Het geeft het speelse kaartje iets sjieks.
De tekst links bovenin is van Noor Design. Dit komt uit een blok met houtmotieven en daarin zaten ook dit soort teksten. Het paste helemaal in het thema vind ik.
Aan de zijkant van het rechthoekige blok heb ik een stans van Noor Design gebruikt. Deze rand past ook al zo goed bij het schoolthema. Dat is ook de reden dat ik niet voor bloemen heb gekozen, maar voor ABC.
Rechtsonderin op de schets staan pareltjes getekend, maar ik heb gekozen voor een hoekstans. Alleen de overgang tussen de rode rand en de blauwe stans was niet zo mooi, dus ik heb ervoor gekozen om er een ticket overheen te plaatsen. Dit is een nieuwe stans van Noor Design, met de tekst uit het schoolstempelset erop.

De juf was erg verrast door de kaart en ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Deze kaart doet mee met deze challenge:
Noor Design
Time for Magnolia, Happy Birthday 
Simply Magnolia, Cas or fully loaded, option red
AnmaCreatief, Feest3 opmerkingen:

 1. Gorgeous card, love the colours and design!
  Thanks for joining us at Simply Magnolia and good luck!
  Hugs Nicola xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks so much for joining us at Simply Magnolia
  DT Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gedaan. Leuk dat je meedoet met de februarichallenge bij AnMaCreatief. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen