Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

vrijdag 26 februari 2016

Kaartje voor de directrice


Een paar dagen voordat de juf van onze oudste zoon jarig was, was ook de directrice van de school jarig. Zij is ook verwend met een kaartje.

Ik heb de schets van Stamping your way aangehouden als basis. Wat werkt het toch fijn he, met een schets. Je hoeft niet meer na te denken over de opzet van je kaart, hoewel je er deels ook door belemmerd wordt.

Voor deze kaart heb ik papier gezocht met potloden erop, wat goed past bij een schooldirectrice. Dit papier is van Marianne Design. Het designpapier met de pijltjes is van de Boekenvoordeel. Het kleurde zo goed samen en matcht ook goed, qua drukte.

Het plaatje is van Don en Daisy. Aanvankelijk had ik er een andere kaart mee in gedachten, maar dit kaart klopte niet naar mijn zin. Dus heb ik de stempel maar voor deze kaart gebruikt. En hier klopt het wel.

Onder het plaatje komt een label vandaan, met hierop de tekst Gefeliciteerd Juffrouw. Het label is van Marianne Design, en heeft oorspronkelijk twee ogen, maar ik heb er een oog afgeknipt, zodat het meer een label werd. De tekst is van Noor Design uit een schoolstempelset.

Op de schets staan onderaan 3 rondjes getekend. Deze heb ik vervangen door ABC, omdat het een schooljuf is. Tot slot heb ik twee potloden uit het designpapier geknipt, en dat op de hoekjes geplakt, wat het wel extra afmaakte.

Deze kaart laat ik meedoen met deze challenge:
Stamping your way, schets 
Knutsels en kadootjes, label op je kaart
Don en Daisy, alles mag5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart geworden, leuk dat je mee doet aan onze challenge.
  Groetjes van Judith
  Don & Daisy blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje en net op tijd!
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk en lekker kleurrijk, bedankt voor het meedoen bij Stampin your Way CHALLENGE!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaart Esther!
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  Don & Daisy blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke kaart!
  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  Don en Daisy blog

  BeantwoordenVerwijderen