Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zondag 14 februari 2016

Happy Valentine's Day


Op 29 januari 2016 was er weer een SOL van Dutch Doobadoo onder leiding van Monique Haarhuis. Onder haar leiding hebben we weer een mooie creatie gemaakt. Wil je weten hoe, kijk dan even op het blog van Dutch Doobadoo

Deze creatie heb ik gemaakt, met als thema Valentijnsdag, speciaal voor Magnolia Forever. Op maandag 15 februari gaat hier de nieuwe challenge in, met als thema Valentijnsdag. Ik wilde mijn Valentijnskaart dit keer niet maken in knalroze of rood, maar voor een beetje vintagelook gaan, in paarse pasteltinten, in combinatie met Kraft. Net zo Valentijn, maar het oogt rustiger. 

De basis is bruin kraft. Hieruit heb ik de Dutch Doobadoo mal gehaald. De randjes van het papier heb ik bruin gemaakt met Distress Inkt Walnut Stain. Hierdoor krijgt het al een beetje een vintagelook, vind je ook niet? Voor het lijstje heb ik een beetje gelig designpapier gekozen met een getypte print erop, en linksbovenin de hoek zie je wat stempels, die al in het papier zaten. Om het vierkant heen, heb ik een randstans van Magnolia gebruikt, met een stikselrandje erin verwerkt. Deze heb ik ook uit kraft gemaakt. Het designpapier in de lijst is van Noor Design, met geschreven tekst en paarse rozen erop. Hier heb ik een poststempel van Marianne Design op gezet, omdat ik het wat leeg vond daar. Onderaan staat ook de tekst Love you xxx, maar dat zie je alleen als je de kaart in je handen hebt. Het past overigens wel in de stijl van de tekst op het designpapier. 

Het plaatje van Magnolia is een digistamp via Pinterest. Deze heb ik ingekleurd met Twinkling H2O's. Op de boomtakjes heb ik een paar plakparels in de vorm van bloemetjes geplakt. Zo schattig erbij. 

Linksbovenin twee vlaggenlijnen van Noor Design, uitgestanst uit papier van Noor Design. Hierop heb ik een vilten hartje van de Action geplakt. Rechtsboven in de hoek heb ik twee labels schuin over elkaar geplakt. Deze zijn van Magnolia. Een in wit en 1 ook in papier van Noor. De vlinder is er ook van. Hierbij heb ik de randjes wat blauw gemaakt. Deze had ik nog liggen, was eigenlijk voor een ander projectje bedoeld, maar die heb ik niet afgemaakt. Op het lijfje van de vlinder nog een paar plakparels. 

Linksonderin heb ik een hekje van Magnolia geplakt, gestanst uit papier van de Action met een houtmotief. Zo wordt het hekje nog echter! Bij de Sol moest er ook een hekje van Dutch Doobadoo gebruikt worden, maar die had ik niet, dus het werd deze. Die heb ik al op zoveel projecten gebruikt, en het blijft mooi. Voor het hekje heb ik gras gestanst. In de hoek twee grote bladeren van Noor Design, met hierop een rolroosje, gemaakt uit lichtpaars glitterpapier. De glans eraan is mooi, maar het plakt verschrikkelijk ;-) 

Rechts onderin heb ik nog een stempel van Magnolia gebruikt, natuurlijk de Valentijnsstempel! Met het hartje en 14 Feb erop. Jammer dat je deze eigenlijk alleen nu kan gebruiken. Met bruin stempelinkt, vond ik het goed passen bij het geheel. In het midden nog een klein plakpareltje in de vorm van een hartje. Onder de stempel uit, komt een takje van Noor Design, gestanst uit kraft, en ook hier weer een paar plakparelbloemetjes erop, om het af te maken. 

Ik heb de kaart al laten zien op de facebookpagina van Dutch Doobadoo, en daar al zulke leuke en lieve reacties op ontvangen. Ik hoop dat jullie hem ook zo mooi en lief vinden als ik. Rest mij voor nu nog te zeggen, fijne Valentijnsdag voor iedereen, ook als je geen geliefde (meer) hebt, de mensen om je heen zijn je ook lief. 

Doe je ook mee met de challenge van Magnolia Forever? Kom dan naar http://magnolia-for-ever.blogspot.nl/2016/02/challenge-28-valentineromance.html


Met deze challenge wil ik zelf meedoen aan deze challenges:


Update 19 februari 2016, Ik ben gekozen tot top-3 winnaar bij Hobbyvision met deze kaart. Yeah, helemaal blij. 

6 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje is het geworden Esther!
  Dank je wel dat je gezellig meedoet bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ester wat een leuk kaartje. Mooie kleurencombi ook .Leuk dat je meedoet met ons bij craftaddiction challenge blog. Groetjes Jolanda ( CA-dt )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ester wat een leuk kaartje. Mooie kleurencombi ook .Leuk dat je meedoet met ons bij craftaddiction challenge blog. Groetjes Jolanda ( CA-dt )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je meedoet met onze 'alles behalve vierkant' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart en wat leuk dat je mee doet met de TFMC.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele mooie kaart, net een klein schilderijtje. Leuk dat je meedoet aan de challenge van De Egel Esther, dank je wel.
  Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen