Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

zondag 30 oktober 2016

Kleine vos


Deze kleine vos heb ik gemaakt als bedankje voor een kaartje voor Paper Passion, die ik gekregen heb van Nicole van Craft Addiction. 
Voor deze kaart heb ik de Sketch van de Creative Sketchy Girls gebruikt, van mijn vriendinnetjes Claudia Rogier en Lisbeth van den Heuvel. 

Ik heb de kaart expres heel CAS gehouden, de patroontjes van het papier spreken al voor zich. Het onderste papier heeft een herfstbladmotief, Ook de andere twee gebruikte motiefjes pasten goed bij het thema Herfst en het vosje, wat ik al ingekleurd had liggen. Ze is zo scheetig, gebruik haar eigenlijk veel te weinig! Het ornamentenpapier is van de Action, de paddenstoeltjes van Marianne Design. Een lint met strik in koperkleur en nog een eikeltje van Vellum, en de kaart was af.

Niet heel druk dit keer, maar wel schattig.

Deze kaart doet mee met deze challenges:
Creative Sketchy Girls
Dutch Card Lovers
An-Ma Creatief
Craft Addiction
Facebook challenge 't Scraphuis




3 opmerkingen:

  1. Leuk dat je met drie kaarten deelneemt, Esther. Van de drie vind ik deze het meest passen bij de challenge, heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En nog zo'n leuk kaartje voor de DCL, gaaf Esther!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke Herfstkaart! Bedankt voor je deelname aan DCL.
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen