Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zaterdag 24 januari 2015

Afzwemmen!


Ons neefje mag afzwemmen voor zijn A-diploma. We zijn natuurlijk heel trots op hem, en daar hoort een kaartje bij. Deze stempel had ik al gekocht met voorbedachte rade ;-) 

Ik heb hem ingekleurd met lekkere vrolijke kleuren, distress inkt Barn Door Red en Spiced Marmelade. Het water is Twinkling H2O Azurite en een klein beetje Wintermist Gray. 
Het plaatje heb ik uitgestanst uit een postzegelmal van Marianne Design. De randen ook hier weer bewerkt met Distress Inkt Spiced Marmelade. Het plaatje heb ik geplakt op een stukje oranje cardstock wat iets groter is dan het plaatje. 
De basis van de kaart is ook oranje cardstock, lekker fel! Daarop heb ik 3 verschillende soorten dessinpapier van het Kruidvat gebruikt, in wit met oranje en rode stipjes, een gele, oranje en rode strepen en een rood met witte en oranje stippen. Past goed bij het plaatje en is lekker vrolijk voor een jongen van 6. 
Bij een kaart met als thema water of zwemmen, daar hoort natuurlijk een dolfijn bij, deze is van Lin en Lene Design / Joy! Crafts. Onder de dolfijn en rechtsonder het plaatje heb ik cirkels van Memory Box gebruikt, uitgestanst in glimmend turquoise. Tot slot links onderin een oranje beker van Marianne Design gebruikt, met een grote A erop!

Een vrolijke kaart voor een bijzondere gebeurtenis. Ik word er zelf al vrolijk van als ik ernaar kijk.
Met deze kaart wil ik graag meedoen met de challenge # 228 van Cards and Scrap "Stippen en strepen". Nou die zijn wel aanwezig op deze kaart http://www.cardsandscrap.nl/2015/01/kaartenuitdaging-228.html
Ook wil ik meedoen met de challenge # 17 van de Creatieve Zebra "Nieuw", een nieuw (zwem)diploma lijkt me prima daarbij passen. http://decreatievezebra.blogspot.nl/2015/01/challenge-17-en-uitslag-vorige-maand.html

Groetjes Esther

ps: Ons neefje heeft het gehaald!!! En hij was ook erg blij met zijn kaartje, vooral de dolfijn vond hij erg mooi. 

6 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje!!!
  Leuk dat je meedoet aan onze challenge.
  Dank voor je inzending.

  Creatieve groetjes, Gaby DT DCZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, leuk al die strepen en stippen, Esther!!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards&Scrap!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart is dit voor het afzwemmen met dit plaatje.
  Gezellig dat je meedoet met Cards en Scrap.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stempel.
  Leuke kaart.
  Gezellig dat je mee doet bij de Creatieve Zebra.

  Groetjes Jane DT DCZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk kaartje Maartje.
  Hopelijk is je neefje geslaagd!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap.... Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Bernadet, hij is geslaagd! Hij vond de kaart heel erg mooi, vooral de dolfijn vond hij erg leuk! Ook de Lego Chima die hij kreeg vond hij leuk, maar dat had ik wel verwacht.

   Verwijderen