Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

dinsdag 13 januari 2015

Kaart voor een klussende man

Deze keer laat ik een kaart zien voor een man die van klussen houdt. Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van het Don en Daisy-challenge blog #20 Don in de hoofdrol. http://www.donendaisy.blogspot.nl/2014/12/challenge-20.html Hier is Don druk aan het klussen. Hij ziet er stoer uit in zijn jeans-tuinbroek, met hier en daar een vlekje erop. 
Ik heb hem ingekleurd met Twinkling H2O's  Babies Breath voor het gezicht en Distressinkt voor de rest. Ik heb de kleuren Vintage Photo, Walnut Stain, Stormy Sky en Peacock Feathers gebruikt. Voor de zaag heb ik nog Wintermist Gray van Twinkling H2O's gebruikt. 

Als basispapier heb ik bruin kraft genomen, deze heb ik door de helft gevouwen en toen een helft nog een keer door de helft. Zo kreeg ik een easelkaart, supersimpel eigenlijk. De randen van de kaart heb ik met Walnut Stain gedistressed. 
Op het opstaande deel heb ik met Walnut Stain een houtprint gestempeld. Deze is van Stampin' up. Hiertegenaan heb ik twee keer een vierkantige kader gestanst.  Beide in dessinpapier van Marianne Design, alleen de onderste heeft er geen print op, zodat alle aandacht echt op de bovenste ligt. Voor het vierkant staat Don, met achter hem een boom van Marianne Design, gewoon in bruin, niks bijzonders ermee gedaan. Het is een mannenkaart, dus vond ik groene blaadjes en bloemetjes overbodig. Wel heb ik er twee vogeltjes bij gedaan. Links heb ik de kruiwagen van Marianne Design in grijs en groenig dessinpapier uitgestanst. De randen ook weer gedistressed, waardoor het echter leek. Ik vind de kruiwagen zo mooi geworden!!!
Op de onderkant van de kaart ligt ook weer papier van Marianne Design, volgens mij uit een kerstblok. Uit dit stukje had ik een ster gestanst, om ergens anders op te gebruiken, dus eigenlijk zat er een gat in mijn mooie stukje papier. Dit heb ik opgelost door er een stukje stoer streepjespapier achter te plakken. De randen heb ik opgeruld. Ja het hoort erbij hè, bij mij! Ik doen het, als het even kan, overal bij. Om het af te werken, wederom een label gebruikt met hierop ook gereedschap van Marianne Design. Zo ben ik vandaag even goed bezig dat merk te promoten ;-) hahaha
Het gereedschap in bruin en grijs papier gemaakt, zodat de handvatten echt hout leken. Op de kwast nog wat blauwe Twinkling H2O in Azurite. 

Ik ben er zelf zeer tevreden over, nu nog bedenken wie deze kaart gaat krijgen van me, want ik heb hem nu eens niet voor een speciaal iemand gemaakt. 

Groetjes Esther


3 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt! Leuk dat je meedoet aan de Don and Daisy challenge!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kaart. bedankt voor het meedoen met de challenge. Succes
  Groetjes Irma DT Don en Daisy blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is gaaf Esther!!
  Heel mooi gemaakt, een echte mannenkaart met Don. Knap gedaan.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Groetjes,
  Marleen
  Don & Daisy blog

  BeantwoordenVerwijderen