Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zondag 21 juni 2015

Bezig bijtje

De challenge van Cards and Scrap is "INCHIES" oftewel 4-kantjes of rondjes van een doorsnede van 2,5 cm is een INCHIE. Gebruik dus INCHIES op je kaarten, alles is mogelijk met deze uitdaging.
Voor deze challenge wilde ik heel graag mijn hexicon-pons van Stampin' up gebruiken, in combinatie met het stempeltje van het bijenmeisje. Ik had al heel lang in mijn hoofd dat ik hier iets mee wilde doen, maar ik had eerder geen goede gelegenheid ervoor. Toen Cards and Scrap vroeg om inchies, dacht ik, bingo, dit is mijn kans. 
Voor het patroon heb ik de sketch van Noor en Zo aangehouden, alleen heb ik deze omgekeerd, omdat dat beter uitkwam met mijn plaatje. 

De ondergrond is geel papier die ik met een mask van Dutch Doobadoo heb ge-embossed. De randjes heb ik met Spiced Marmalade en Vintage Photo een kleurtje gegeven. De hexicons zijn van Stampin' up en hiervoor heb ik papier van de kruidvat gepakt met ongeveer dezelfde kronkel erin. ook hier de randjes be-inkt. De bloemen zijn van Noor Design, uit de nieuwe sunflower set. Ik heb de bloemen in twee kleuren gestanst, een wat donkere geel en geel stippeltjespapier. Van dit stippeltjespapier heb ik ook de banners aan de zijkant gemaakt. Deze zijn van een vintage border mal van Noor Design. 
De stempel is van Tiddly Inks, gekocht bij Doe@ding in Spijkenisse en ingekleurd met twinkling H2O's. De vleugeltjes heb ik bewerkt met Glossy Accents van Ranger. 
Omdat ik de linkerhoek onderin nog zo leeg vond, heb ik er een honingpotje geplaatst. Helaas had ik geen bijenkorfje, ik weet ook niet of deze bestaat, maar een honingpot vond ik ook goed kunnen. Ik heb een potje van de Boekenvoordeel gebruikt. Het etiketje was een reststukje, en ook het kleine bijtje heb ik uit reststukjes gemaakt. Ik heb de vleugeltjes uit een stukje lint gemaakt. Het lepeltje is ook van Noor Design. 

Deze kaart wil ik mee laten doen aan deze challenges:

4 opmerkingen:

 1. Wat is dit ontzettend leuk zo!
  Harstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zomers is het wel Esther...en het gaat niet zo goed met de bijen in Nederland,
  daarom heel leuk bij jou dit kaartje te zien!
  Bedankt voor je inzending bij Scr@p-Cards!
  Groetjes van DT Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther wat een super leuke zomerse kaart! Zo'n leuke touch om de inchies in een honinggraat te verwerken :)
  Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
  Groetjes Chantal
  DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke kaart laat je ons zien Esther.
  Het mooie geel van de zomerzon en van zonnebloemen en van bijen en van honing... hihi, zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Het is weer genieten met dit kaartje.
  Fijn dat je meedoet bij Scr@p-Cards challengeblog.

  Groetjes Janneke DT

  BeantwoordenVerwijderen