Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

woensdag 24 juni 2015

White Wedding


Deze prachtig witte trouwkaart heb ik gemaakt voor de ouders van een klasgenootje van mijn zoontje van 5. Zij zijn pasgeleden, met hun 3 kinderen,  in het huwelijk getreden, na 11 jaar samen te zijn. Omdat wij zelf pasgeleden getrouwd zijn, weet ik hoe bijzonder het is, zeker met kinderen erbij.

Mijn inspiratie haalde ik van bijgevoegde foto, van Noor Design. Deze vond ik zo mooi dat ik hier ook mee aan de slag wilde gaan.
De harten zijn van Dutch Doobadoo, het designpapier van de Action. De randjes heb ik opgeruld met de tool van Tim Holtz.
Het bruidspaar is van Tattered Lace en is dezelfde als die wij ook op onze trouwkaart hadden, alleen nu in het wit. Onder het kleine hart, heb ik een ovalen mal van Noor Design gebruikt. Ook de Hoera, de aaronskelken en de rolroosjes zijn van Noor Design. Het champagneglas aan de rechterkant is van Marianne Design en gestanst in glitterpapier.
Ik vind het zo'n sjieke kaart geworden.

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van We Love Vintage Challenge, thema trouwen.


We love Vintage had deze foto als inspiratiebron. Ik vind het een mooie foto en vind dat mijn kaart er goed bij past. Ik hoop dat jullie het ook waarderen. 


4 opmerkingen:

 1. Mooie trouwkaart heb je gemaakt Esther, groetjes Liesbeth WLVC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi trouwkaartje Ester en heel romantisch.
  groetjes van Anneke ( WLVC )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart en heel mooi hoe je het voorbeeld hebt gebruikt maar dan toch je eigen draai eraan hebt gegeven....Supers.
  Fijn weekend, xxx Plony (WLVC)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Esther. Heel mooi, helemaal in het wit.

  Groetjes Henriƫtte (WLVC)

  BeantwoordenVerwijderen