Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zondag 28 juni 2015

Het leven is een feestje!Het leven is een feestje! Dat lijkt me een mooie titel bij zo'n zomers kaartje :-)
De zomer is slecht begonnen met veel regen, maar gelukkig hebben we ook alweer een paar mooie dagen gehad. Mijn verjaardag heb ik lekker buiten in de tuin kunnen vieren, wat altijd een stuk fijner is dan met zijn allen binnen zitten, waar het warmer en krapper is.

Deze zomerse kaart heb ik gemaakt nav de challenge van Don en Daisy, maak een upright Z-fold card en Marianne Design Challenge had als challenge een kleurenkaart om mee te werken. Deze kleuren zijn echt mijn kleurtjes, ik word er zo vrolijk van!


De basis heb ik gemaakt van turquoise cardstock, waarbij ik de hoekjes rondjes gemaakt heb. Het ruitjespapier en het roze papier is ook van de Action, maar het kleurt wel goed bij het papier van Marianne Design, met de hortensia's erop. Deze heb ik gestanst met het memoblaadje COL 1314.

Voor de stempel heb ik Daisy, lezend in het gras, uitgekozen (DDS3320) Ik heb haar ingekleurd met Twinkling H2O's. De ronde vorm is van de telefoonmal van Marianne COL1359. Het randje heb ik gekleurd met Distress Inkt, Peacock Feathers. Het gras heb ik gemaakt met de mal van Precious Marieke met papier van de Action. Aan de zijkant heb ik de bloempot LR0261 gebruikt, in het zelfde papier als het gras. De pot en de blaadjes heb ik met distress inkt wat aangezet, zodat ze meer opvallen. De gans ernaast vond ik zo grappig erbij passen, deze is van Die-Versions, uit de sweet petites-serie. Aan de linkerkant het tabje van het memoblaadje, net als het ticket bovenaan gestanst uit een kledingkaartje van de M&S Mode. Het patroontje erop vond ik te leuk om niet te gebruiken. De stempel op het ticket is uit de nieuwe Project Life serie PL1507. Tot slot heb ik de kaart nog wat versierd met hartjes van de Collectable Vogel COL1301, de pijlen zijn ook uit de nieuwe Project Life serie, COL1389 en de vlindertjes zijn een pons die ik ooit eens gekocht heb. Wat plakpareltjes hier en daar om het af te maken. Omdat de kaart uit zichzelf niet bleef staan (helaas) heb ik er, van een reepje papier, een houdertje aan gemaakt. Deze zit vast aan de achterkant van de voorkant, onder het gras en klemt aan de achterkant van het grote deel, waardoor de kaart nu wel blijft staan. Simpel, maar effectief.

Ik ben er zeer tevreden over, het is wel weer een echte Esther-kaart geworden,
lekker veel roze en turquoise.

Mijn kaart doet mee met deze challenges:
http://www.donendaisy.blogspot.nl/2015/06/challenge-24.html vorm
http://mariannedesign.blogspot.nl/2015/06/challenge-132.html kleuren
http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/2015/06/scrp-cards-challenge-75.html zomers kaartje

8 opmerkingen:

 1. Super vrolijk zomers kaartje Esther! Je hebt de kleuren heel mooi verwerkt en het probleem dat jouw kaart niet bleef staan, leuk opgelost :) Gelukkig heb je je verjaardag lekker in de tuin kunnen vieren! Alsnog gefeliciteerd met jouw verjaardag :)
  Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
  Groetjes Chantal
  DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart is het geworden!
  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog
  D&Dblog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart Esther.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge

  Gr. Anita
  MDblog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar word je toch helemaal vrolijk van, mooie kleurtjes! Beide challenges mocht ik bedenken, leuk dat je meedoet bij Marianne Design en bij Don and Daisy!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel leuk uit, lekker fleurig.

  Groetjes,
  Yvonne
  MD challenge blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellige , vrolijke kaart.
  Leuk dat je meedoet.

  Mieke, MD Challenge blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke kaart Daisy geniet lekker in de tuin van het mooie weer.
  Gezellig dat je met onze challenge meedoet.
  Groetjes Ellie
  DT MDchalllengeblog

  BeantwoordenVerwijderen
 8. geweldig mooie kaart
  bedankt voor het mee doen
  groetjes jolanda bongers
  dt challenge blog md

  BeantwoordenVerwijderen