Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

dinsdag 25 augustus 2015

Mijn koffer staat klaar! Bon Voyage


Vandaag laat ik een koffertje zien, die ik gemaakt heb mbv de mal van Dutch Doobadoo. De basis is bruin kraftpapier. Ik heb de mal nagetekend en uitgeknipt. Dit keer heb ik niks vastgeplakt. Het is gewoon een doosje wat aan twee kanten open kan, en waar je dus iets leuks of lekkers in kunt stoppen. Altijd leuk voor een cadeautje voor als iemand bijvoorbeeld een wereldreis gaat maken, of gewoon op vakantie of uit logeren gaat, of misschien aan een nieuwe baan begint. Ik heb er nu voor gekozen om er een reiskoffertje van te maken. Ik heb nu niet aan iemand in het bijzonder gedacht, maar me laten leiden door een paar challenges, die ik leuk vond en die bij elkaar pasten qua onderwerp. De basis is dus bruin kraft, Hiervan heb ik ook de riemen gemaakt die om de koffer heenzitten en ook deze zijn niet vastgelijmd. Deze zitten in het gespje van Noor Design geschoven met beide kanten. Zo bleef het ook zitten. Het blauwwitte streepjespapier is van de Action (ja alweer de Action, maar het zit zo dichtbij en het papier is zo mooi en goedkoop) Dit keer een maritiem dessin. Op het blauwwit gestreepte papier heb ik een grungestempel gezet van Kaiserkraft  in noga-bruin van Different Colors. Deze valt niet erg op, maar toch, als je van dichtbij kijkt, zie je wel dat er iets zit.
Aan de maritieme kant heb ik in het witte vlak een stempel gezet van Noor Design, Bon Voyage. Deze is uit de Summer Lovin stempelset. Verder heb ik gebruik gemaakt van een Magnolia-plaatje in matrozen pakje. De knoopjes en het embleem op de hoed heb ik versierd (of verborgen, het is maar hoe je het ziet) met koperkleurige plakparels. Aan de linkerkant van het koffertje heb ik een vuurtoren van Noor Design geplaatst. Deze, en de schelpen en anker van Marianne Design, heb ik gestanst uit cremekleurig papier en met een beetje Distress-inkt bewerkt. Niet helemaal bedekt, maar precies genoeg.

Op de andere kant van het koffertje is het zomer. Ook hier het blauwwitte streepjespapier gebruikt, dat loopt door op het hele doosje. Hier heb ik ook enkele stansen van Noor Design op gebruikt (je gaat bijna denken dat ik reclame voor ze maak hè... is niet zo, dat kunnen ze prima zelf), zoals het zwarte cocktailglas, de teenslippertjes en de zonnebril. Het ijsje is van Marianne Design, net als de schelp. Ook hier, uitgestanst in cremekleurig papier en bewerkt met Distressinkt. Op de teenslippertjes heb ik, bovenop de bandjes een bloemvormige plakparel geplakt. Dat maakt het toch een beetje meer girly. De zijkanten en onderkant van het doosje zijn leeg gehouden. Bovenaan het handvat heb ik nog een label gehangen. Ik kan bijna niet zonder labels werken hè, ik gebruik ze best veel. Op dit label staan stempels van Noor Design, uit die Summer Lovin stempelset. De golfjes zijn van clearstamps van de Action. Ja ook dat verkopen ze ;-P Het label heb ik met een mooi lint, wat eigenlijk net iets te breed was, dus doormidden geknipt, vastgemaakt aan het handvat. Met een touwtje heb ik nog een houten hangertje in de vorm van een koffertje het geheel vastgeknoopt. 

Ik vind het zelf een heel leuk cadeautje geworden, nu nog bedenken aan wie ik deze zou willen schenken. Voorlopig laat ik hem eerst maar eens meedoen aan deze challenges:

Het zijn er weer aardig wat!
Hopelijk weten de dt-lezen van deze blogs mijn koffertje te waarderen :-) 
  

Tot gauw met een nieuwe creatie 11 opmerkingen:

 1. wow prachtig gemaakt. Gezellig dat je meedoet met de challenge van creaine. Succes.
  groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er prachtig uit! Bedankt voor je deelname aan de challenge bij Creatie! Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een prachtig koffertje zeg heel erg mooi gedaan. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf zeg!!
  Dank je wel voor het meedoen met de challenge bij Creaine.
  Groetjes, Ditta DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige creatie! En echt zichtbaar dat dit wel wat werk geweest moet zijn, met zulke details, op alle twee de zijden. Degene die dit krijgt zal blij gemaakt worden! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super gave creatie Esther, je hebt prachtig gekleurd een project om trots op te zijn.
  Dank je wel voor het meedoen bij Creaine challenges.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf koffertje!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk gedaan mooi ook.
  Leuk dat je mee doet aan de Challenge van de Egel.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel gaaf dat je meedoet met onze 'Zon / Zee / Strand / Vakantie / Maritiem' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gorgeous work, love the detail and design, thanks for joining us at Simply Magnolia and good luck!
  Hugs Nicola xxx

  BeantwoordenVerwijderen