Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zondag 20 december 2015

December Joy


We gaan vrolijk het jaar 2015 uit! 

De laatste challenge van de KIC is een KERST-kaart, ik heb hem gemaakt in vrolijke kleuren. Ik ben zelf niet zo van de traditionele kerstkleuren. Ik heb thuis al voor het tweede jaar een kerstboom met meerdere gekleurde ballen erin, een regenboogboom. Je ziet het niet zo veel en ik word er zo vrolijk van. Ook man en kinderen vinden het wel leuk, die laten mij mijn gang wel gaan daarin, zolang ik het niet teveel overdrijf en over-de-top ga.

Deze kaart heb ik gemaakt nav de schets van Noor en Zo. 
De basis is een witte kaart, waarbij ik de randjes met Walnut Stain Distress Inkt bruin gemaakt heb. Het designpapier wat ik gebruikt heb, is uit het blok Good Old Days van Noor Design. Ik heb voor een vrolijk bloemetjespatroon gekozen voor de onderste laag en stipjes voor de middelste laag.
Het plaatje met de vrolijke kerstboom komt uit een kerst-stans-blok van de Action. Dit is zo makkelijk werken, uitstansen en met 3d-plakkertjes opbouwen.
De kerstballen waren me echter te klein om plakkertjes op te doen, dus daarvoor heb ik strasssteentjes gepakt. Die waren net zo groot als de ballen, dus dat kwam mooi uit.
Het plaatje heb ik gemat op wit cardstock, waarvan ik de randjes bruin gemaakt had en geruld heb.
Hieronder heb ik 2 stroken designpapier gebruikt, ipv 1 groter stuk. Ik vond het wat grappiger. Ook dit is gemat op wit cardstock.
Links in de hoek een lichtblauw labeltje met een strik van glitterlintje. Hier heb ik twee kerstbellen van Marianne Design gehangen, gestanst uit designpapier van Noor Design.
Onder de kerstbellen twee hulsttakjes van Noor Design in zalmroze.
Om het af te maken heb ik het woord December , een slee en een hert
toegevoegd aan de kaart.

Ik hoop dat deze kaart jullie inspireert om ook mee te doen met de kerstchallenge van de Kaartjes Inspiratie Challenge Blog. De challenge loopt van 20 december 2015 t/m 2 januari
2016 http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2015/12/kic-challenge-75-kerst.html

Ook de uitslag van onze KIC-bloghop staat erop, wil je weten wie gewonnen heeft, kijk dan snel: http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2015/12/uitslag-bloghop-kic-designteamleden.html

Deze kaart laat ik meedoen met deze challenges:
http://noorenzo.blogspot.nl/2015/12/noor-zo-sketch-challenge-8.html
http://knutselsenkadootjes.blogspot.nl/2015/12/reminder-kerstbingo.html : plaatje, groen, lint
http://paradiseofstamps.blogspot.de/2015/12/challenge-32-christmas-team-2.html


Tot slot wens ik iedereen een vrolijk (groene) kerstfeest toe en een gezellige jaarwisseling.
Mijn wens voor 2016: Knuffel zoveel mogelijk met een ieder die je lief hebt, en zeg Hallo tegen iedereen op straat, daar wordt iedereen vrolijk van! Want in deze rare tijden, is vrolijkheid erg belangrijk!


2 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Kei tof kaartje. Heel leuk.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Esther,
  ik ben juist iemand die de boom heel rustig houdt en gelukkig zijn ook mijn familieleden het daar mee eens.
  Je kaartje daarentegen vind ik supervrolijk!
  Daar hou ik dan weer wel van.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen