Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

maandag 28 december 2015

Happy New YearIk kwam er achter dat ik nog een paar kerstkaartjes miste, maar voor kerstkaarten is het te laat, maar nog niet voor nieuwjaarskaarten. En dat is dan toch weer het voordeel van zelf kaarten maken, je kunt ze maken voor alle gelegenheden! Dus ook voor nieuwjaar.

Deze easelkaart heb ik gemaakt nav de schets van Cheerful Sketches. Ik vind het een leuke schets, maar was er nog niet aan toegekomen om er eerder iets mee te doen. Ik heb ook geen ronde stans met een mooie schulprand of doily, alleen één die te groot is om bij zo'n schets te gebruiken.
De kleurenkaart van Hobbyvision was een andere houvast voor mijn kaart. Met diverse blauwtinten een mooie kaart maken, dat moet vast wel lukken. Ik heb even naar de voorbeelden op het blog gekeken en zag dat de DT-leden kraft erbij gebruiken, dus dat kon ik dan ook mooi doen, goede basis!

Ik heb een kraftkaart gebruikt als basis voor deze easelkaart. Kaart dubbelgevouwen en een helft nog een keer gevouwen, hoe simpel kan het eigenlijk zijn...
Op de onderkant heb ik designpapier van Marianne Design gebruikt voor de basis. De cijfers en het uitroepteken in kraft zijn ook van Marianne Design, vastgeplakt met 3mm hoge 3d-plakkers om zo hoogte te
krijgen. De witte bladeren en het kraft swirl met de hartjes en de blaadjes zijn van Noor Design. Op de bladeren zit een donkerblauw bloemetje met een goudkleurige plakparel erop.

Op het staande deel heb ik een ondergrond van designpapier van de Action gebruikt (zo'n beetje mijn dealer intussen he hahaha). Deze ondergrond is cremekleurig met lichtblauwe swirls en sterren erop. Ik vind het goed passen bij oud en nieuw, alleen zie je er zo helaas niet veel meer van.
Het linker-rechthoek is van blauw papier met donkere ornamenten erop. Rechts ervan een kleiner rechthoek met ruiten erop. Toch wel jammer dat deze helemaal wegvalt achter de doily. Ik zei al dat ik er geen stans van had, maar wel taartdoilies van de Action, die ik dan ook regelmatig gebruik. Bovenop de doily twee rondjes, uitgestanst met de sneeuwbol-stans van Marianne Design. Hierop een Tilda van Magnolia, ingekleurd met Distress Inkt. Onder de doily heb ik een linnen lint geplakt, welke ik aan de linkerkant heb vastgemaakt met een blauw lintje.

Om de kaart af te maken heb ik in de linkerhoeken een hoekje met een lelie van Noor Design geplakt. Rechtsonderin twee kaarsen van Joy Crafts. Tot slot nog een ticket van Marianne Design met een tekst van een stempel van de Boekenvoordeel erop.

Met deze challenges doet mijn kaart mee:
Hobbyvision
Cheerful Sketches
Stampin your way
Paradise of Stamps
Simply Magnolia
Time for Magnolia7 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke kaart is dit Esther!Mooi model en mooie kleurtjes heb je gebruikt.
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waow, wat is die mooi geworden.
  Een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar.
  Groetjes Geesje (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie easelkaart heb je ervan gemaakt, bedankt voor het meedoen bij Stampin your Way CHALLENGE!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you for joining at Simply Magnolia
  Dt Maria Happy Christmas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart heb je gemaakt bedankt voor het mee doen met de Time For Magnolia challenge!!!

  Lieve groetjes Marrie TFMC

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Esther,
  Gefeliciteerd met je prijs. Ik stuur je een mailtje met de gegevens omtrent de gewonnen waardebon
  Groetjes Annemieke
  www.bamba.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Esther,
  Gefeliciteerd met je prijs. Ik stuur je een mailtje met de gegevens omtrent de gewonnen waardebon
  Groetjes Annemieke
  www.bamba.nl

  BeantwoordenVerwijderen