Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

zondag 17 januari 2016

Remember to Sparkle


Soms heb je van die momenten dat allerlei losse onderdelen, samen 1 geheel gaan vormen. Dit kaartje was zo'n moment. Van de nieuwe sponsor Bloobel Stamps van de KIC mochten we uit 4 verschillende digistamps er 1 uitkiezen om mee aan de slag te gaan met als challenge CAS (Clean and Simple). Normaal gesproken een vrij lege kaart dus, naar mijn idee.... en ik ben toch van de vollere kaarten, een echte uitdaging dus.

Deze digistamp met de eenhoorn sprak mij meteen aan! Ik werd hier wel blij van, dus gauw ermee aan de slag gegaan. Ik ben lekker op mijn werk tijdens de pauze aan het kleuren geweest en koos voor groenig geel voor het shirtje en paars voor de broek, met hier en daar wat knalroze. Het haar is van lichtblond naar bruin gegaan, maar zo is het wel mooier. De wangetjes zijn roze gemaakt, de nageltjes turquoiseblauw. De roze sterretjes en de hoorn hebben nog een laagje glitterlijm eroverheen gekregen, alleen komt dat niet zo goed over, doordat ik het versneld gedroogd heb met de heattool.

Toen ik thuis de kleuren van het achtergrondpapier erbij ging zoeken, kwam ik dit designpapier van de Action tegen met de vierkante ornamenten in dezelfde kleuren paars en groen. En in mijn voorraad had ik ook nog paarse cardstock in de juiste kleur en ook nog distressinkt in de juiste kleur groen en Stazon inkt in de juiste kleur paars! Hoe blij kun je me dan hebben hè hihihi, De stempel heb ik gekocht bij Kimya Verpakkingen. Ik heb hem al vaker gebruikt, hij blijft gewoon zo leuk! En ook weer zo goed passend bij de digistamp. Het woord Sparkle heb ik ingekleurd in hetzelfde groen als het shirtje. En op het hartje heb ik een plakpareltje in de vorm van een hartje geplakt. Tot slot nog een paas sterretjes geponst uit roze cardstock om het af te maken.

Hij is precies zo geworden als ik in mijn gedachten had. Heel erg CAS, maar door het achtergrondpapier precies druk genoeg voor me.

Deze kaart is voor de nieuwste challenge van de Kaartjes Inspiratie Challenge Blog en loopt van 17 januari tot 30 januari 2016 (oh daar moet ik nog wel weer aan wennen hoor, zo'n nieuw jaartal). Doen jullie ook weer mee met deze challenge? http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2016/01/kic-challenge-77-cas.html


Deze kaart laat ik zelf meedoen aan deze challenge:
De Egel, mooie wens of spreuk
4 opmerkingen:

 1. Wat "valt"alles dan mooi in elkaar hè Esther. Mooie spreuk op je kaart heb je gebruikt.
  Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart heb je gemaakt.
  Bedankt voor je deelname aan de Challenge van de Egel.
  Groetjes Sandra DT Egel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je meedoet met onze 'wens/spreuk' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen