Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

vrijdag 27 mei 2016

Hoera 82 jaar


Vandaag is mijn oude buurman jarig. Hij is 82 jaar geworden, wat een leeftijd! Speciaal voor hem heb ik deze kaart gemaakt nav de schets van Cheerful Sketches. Deze schets is erg handig als je een kaart moet maken. Deze kaart heb ik namelijk in een uurtje gemaakt.

Eerst heb ik op een lichtbruin kaartje de brushstempel van Marianne Design gestempeld met donkerblauwe inkt van Memento. Hierop heb ik met Versamark de "Er is er een jarig hoera hoera" stempel van Marianne Design gestempeld en deze met wit embossingpoeder bewerkt. Niet op alle plekken heel duidelijk, maar het kan wel vind ik. De randjes van het lichtbruine kaartje heb ik bewerkt met Distress inkt. Onder dit kaartje heb ik een dwarsbalk gedaan met een strookje designpapier van Marianne Design op kraft. Ook het donkerbruine vlak is papier van Marianne Design. Het streepjespapier is uit een scrapblok van de Action. De onderste laag is ook kraft, lekker stoer!

De slingers zijn van Noor Design, net als Hoera. De cijfers zijn van Marianne Design en het rondje eronder is een pons. De bloemetjes zijn ook uitgeponst. Nog een plakparel als hartje en de kaart was af. Ik vind het wel een mooie kaart geworden voor een man op leeftijd.

Deze kaart wil ik mee laten doen met de challenge van:
Dutch Card Lovers, kaart met alleen maar stansen
Cheerful Sketches, schets mei 2016
Paradise of stamps, a touch of kraft
Scrapcards challenge, maak een Mannenkaart

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi in elkaar gefreubeld Esther! De verjaardags-song heb je heel mooi gedaan! Wat een prachtige leeftijd zeg!!!
  Dankjewel voor je inzending naar Scr@p-Cards!!!
  Groetjes van Gerie en DT SCC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig leuke kaart heb je voor buurman gemaakt!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje, Esther! Zeer geslaagd voor een man op leeftijd.
  Leuk dat je meedoet met Cheerful Sketches!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezgende leeftijd heeft je buurman. Je hebt een prachtige kaart voor hem gemaakt.
  Gezellig dat je meedoet bij SCC.
  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen