Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

zaterdag 13 mei 2017

MoederdagMorgen is het moederdag, dus voor mijn moeder en schoonmoeder heb ik deze scrap gemaakt. Een tijdje geleden werden er weer schoolfoto's gemaakt, dus daar ben ik lekker mee aan de slag gegaan. En waar kun je oma's nu blijer mee maken dan met hun kleinkinderen hahaha. Voor de schets heb ik weer de lay-out van Stuck?! Sketches gebruikt en er mijn eigen draai aan gegeven.

Ik heb voor de basis een wit cardstock blad gebruikt, waarop ik met een Circle-mask van Dutch Doobadoo de ronde vorm heb gemaakt. Om dit effect te krijgen heb ik Pumice Stone Distress inkt gebruikt. Omdat ik het toen rechtsonderin nog wat leeg vond, heb ik met een atc-stencil van Noor Design en structuurpasta van Dutch Doobadoo hier een afdruk gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om dit geen kleurtje te geven met inkt. Ik wilde dat dit er wel was, maar niet te duidelijk aanwezig. Ook rechtsboven was wat kaal, dus daar heb ik met zandkleurige Memento Inkt een stempel gezet. Dat was achteraf misschien niet helemaal nodig, maar op het moment van zetten wel hihi.

Voor het papier en de stansen heb ik gekozen voor Noor Design. Ik wilde eerst allerlei andere merken gebruiken, maar met Noor kwam ik er gewoon beter uit. Alleen het onderste label en de tekst erop zijn niet van Noor, maar van Kimya en Different Colors. De tekst vond ik gewoon goed bij mijn jongens passen.

Ik heb vooral gebruikt gemaakt van donkerblauwe tinten, creme en kraft. Deze tinten pasten het beste bij de foto. Aanvankelijk wilde ik er nog hun kleine pasfoto's bij doen, maar mijn zusje zei dat dat niet zo leuk was en dat de uitwerking zoals ik het nu gedaan heb, veel rustiger is. Ik heb links gekozen voor een bingokaart in zandkleur en rechts voor een polaroid, met een stukje designpapier erin en geen foto. Hier overheen heb ik een met kraft een paar bloementakjes gestanst en met designpapier en cardstock een bloem gemaakt.

Op het ribbelkarton heb ik een beetje krijt van mijn Gelato's gedaan, alleen valt het wit niet zo goed op op de foto. Omdat het een moederdagcadeau is, mochten ook een vlinder en pareltjes niet ontbreken.

Ik ben superblij met het resultaat, want ik vond het een lastige schets met hoe ik eerst bezig was. Gelukkig had ik op een gegeven moment de schets wel in mijn hoofd zitten en kon ik me richten op de kleuren en de uitwerking van het geheel.

En ik heb me in Paint even uitgeleefd om hun gezichten een beetje onherkenbaar te maken, blijven toch kinderen he.

Met deze challenge wil ik graag meedoen:
Stuck?! Sketches
Cards and Scrap, moederdag
Scrapcards, maak je eigen achtergrond
2 Sisters on the blog, gebruik een Dutch Doobadoomal


11 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie! Daar zullen de moeders heel blij mee zijn.
  Bedankt voor je deelname aan onze challenge.
  Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan Esther en heel goed dat je de kinderen beschermd! Hele duidelijke uitleg heb je gegeven van je prachtige moederdag scrap! Hele fijne dag morgen en dankjewel voor het mee doen met onze Challenge!
  Groetjes van Gerie en DT Scr@p-Cards

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther
  Supermooi is je scrap met een prachtige achtergrond.
  Bedankt voor je deelname bij het Scr@p-Cards challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk Esther. Slim om je kinderen onherkenbaar te maken. Alleen willen we toch echt een DDD mal als kaart model zien en niet de mask. Je mag de kaart laten staan, alleen doet hij dan niet mee bij de trekking.
  Groetjes Nicolette DT 2 Sistersontheblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zullen de Oma 's daar heel blij mee zijn
  prachtige kaart met een mooie achtergrond
  dank je wel voor je mooie inzending op het scrap-cards challenge blog liefs DT Martine fijne Moederdag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A fun take on the challenge Esther. I like the mixed media background and the gorgeous butterfly. Thanks for joining us at Stuck?! Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super fun page and great adaptation of the sketch! Thanks for playing along at Stuck?! Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lovely page! Great take on the sketch, and that butterfly is beautiful! So happy you played with us at Stuck?! Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke kaart!
  Leuk dat je meegedaan hebt met de maanduitdaging bij Cards & Scrap.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave layout is het geworden en die kleuren zijn zooo mooi!! Bedankt dat je hebt meegedaan met de challenge van Stuck?! Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen