Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

woensdag 22 oktober 2014

Jarig tijdens de kerst

Jarig tijdens de kerst, ja ik ken er wel een paar.
Speciaal voor één van hen heb ik deze verjaardags-kerstkaart gemaakt.

Met deze kaart wil ik meteen meedoen met de challenge van Nederlandse Kaarten Uitdaging # 77: schets met als thema verjaardag. Time for Magnolia heeft als thema Jingle Bells, kerstbellen. Nou dat leek mij wel leuk om samen te combineren, met deze magnolia-Tilda in mijn gedachten, is dat helemaal goed gekomen.

De basis is een witte kaart, met daaroverheen designpapier van de Action, zo vrolijk groen met roze herten erop. De schets had ik als uitgangspunt, wat het natuurlijk wel wat makkelijker maakt voor me. De balk is designpapier van Marianne Design. Het bovenste rondje is de sneeuwvlokken-krans van Joy Crafts. Deze heb ik gemaakt van roze cardstock. De magnoliastempel heb ik ingekleurd met Twinkling H2O's, Rich Cocoa, Love Struck en Emerald. De roze randjes heb ik niet gekleurd, die heb ik met mijn waterpen een klein beetje van het rood langs de randjes gebruikt, waardoor het roze werd. Yes, het werd precies de kleur die ik wilde.
Aan de kant waar op de schets de bloemetjes zitten, heb ik een kersttakje gedaan, met bovenaan een rode kerstroos, randjes zijn gemaakt van rood embossingpoeder en ingekleurd met Twinkling H2O's in de kleur Love Struck, met erin een beetje grijs. Met de Jingle Bells mal van Marianne Design heb ik van goudpapier de kerstbellen gemaakt en van donkergroen de hulstblaadjes.
In de rechterhoek heb ik een knalroze label van Magnolia gemaakt, met hierop een Nederlandse Tekst, zoals gevraagd bij de challenge van Nederlandse Kaarten Uitdaging. Bovendien heb ik zelf ook meer met de Nederlandse teksten dan met de Engelse, omdat het Nederlands ook een mooie taal is en daar moeten we trots op zijn! Het geheel heb ik afgemaakt met drie lichtroze sneeuwvlokken uit mijn sneeuwvlokkenpons. Het label heb ik afgemaakt met rode en groene raffialint en een goudkleurige cadeaulintje, bij elkaar gehouden door een stukje wit lint.

Ik hoop dat jullie mijn kaart ook zowel kerstig als verjaardags eruit vinden zien. Ik zou er wel blij van worden als ik zo'n kaart zou krijgen. Ik hoop degene die hem voor haar kerstverjaardag krijgt ook :-)

Groetjes Esther

http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl/2014/10/uitdaging-77.html
http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl/2014/10/time-for-magnolia-christmas-challenge_18.html

4 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje heb je gemaakt Esther! Bedankt voor je deelname bij TFMC, heel veel succes.
  Groetjes, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige leuke kaart.
  Leuk dat je meedoe met de uitdaging bij NKU en veel succes
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk bedacht Esther, deze combi van kerst en verjaardag. Je kaartje is prachtig. Bedankt voor het meedoen bij NKU.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje! Leuk dat je meedoet bij NKU.
  Lieve groetjes,
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen