Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

maandag 20 oktober 2014

Uilen

Uilen

Dat is het thema van de Marianne Design Challenge Blog, maak een kaart met uilen. http://mariannedesign.blogspot.nl/2014/10/challenge-114.html

Deze creatie heb ik gemaakt voor de trouwdag van goede vrienden van ons, en leek me wel toepasselijk voor deze challenge. Ik vind m zo lief.

Als basis heb ik een witte cardstock gebruikt. Hierop een designvel van Marianne Design. Ik vind dit zulk mooi papier en een leuk patroontje, wat vaak te gebruiken is. Ik word hier blij van :-). De randjes heb ik met mijn Tim Holts-tool wat opgeruld.
De uilen zijn van een blok van Elines huis en ze zitten op een tak van de uilen-stempels van Eline. Ik had weinig zin om de uilen zelf in te kleuren, als ik ze al zo mooi op papier hebt. De boomblaadjes heb ik gemaakt van een wolkenmal, twee keer uitgestanst op een dessinvel met groene blaadjes. Hierdoor lijkt het wel echte boomblaadjes, kwestie van goed combineren he ;-)
Het lieve hartje is van de scandinavische serie van Marianne Design.
De bloemetjes zijn gemaakt van twee verschillende bloemenponsen, beetje opgebold op een prikmat met een embossingpen en in het hartje van sommige bloemen heb ik een lekkere dot glitterlijm in de kleur koper gedaan. Beetje glitter mag.

groetjes Esther

6 opmerkingen:

 1. super grappige kaart
  bedankt voor het meedoen
  groetjes jolanda bongers
  dt challengeblog md

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief kaartje !!
  Leuk dat je meedoet met de challenge.

  Mieke, MD Challenge blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk de uiltjes zo gezellig bij elkaar op een tak.
  Leuk dat je met onze MD challenge meedoet.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel lief de uiltjes samen op de tak.
  Leuk dat je meedoet aan de challenge.

  Groetjes,
  Yvonne
  MD challenge blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk en heel erg lief die twee saampjes bijelkaar!

  Dank je wel voor het meedoen.
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

  BeantwoordenVerwijderen