Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

donderdag 16 oktober 2014

Nagenieten van een verjaardag


Vandaag laat ik een kaartje zien, waarin een meisje in haar fotoalbum kijkt en nageniet van haar verjaardagsfeestje, waar ze in haar mooiste jurk lekker aan het dansen was.

Met deze kaart wil ik met drie challenges meedoen, te weten Marianne's Design Diva's Blogspot Challenge "Zwart en Wit of een kleurencombo naar keuze" (ik heb de combinatie roze en bruin gekozen), Don en Daisy Challenge # 18 "Verjaardag" en Dutch Card Lovers Challenge # 220 "Polaroid".

Als basis heb ik bruin Kraftpapier gebruikt op een rechthoekige kaart. Hierop heb ik Designpapier gebruikt van Marianne Design Old Fashioned Nursery Girl, alleen is deze met moeite op de hoekjes te zien. Bovenaan de kaart heb ik van bruin kraft een rand cadeautjes gestanst. Deze is van Joy! Crafts 6002/0351. De roze kleur is Picked Raspberry Distress Inkt.
Op roze cardstock heb ik een uitnodigingstempel gedrukt, de uitnodiging voor het feestje waar het meisje met zoveel plezier aan terugdenkt. Op de drie polaroids (Dutch Doobadoo) zijn een cadeautje te zien (stempel van Kaisercraft), een feesthoedje met toeter, afkomstig van een stempel van de Action en tot slot een Don en Daisy stempel van een dansende Daisy DDS3329. De stempels zijn ingekleurd met Distress in Vintage Photo, Picked Raspberry, aquarelpotloden en markers van Stampin'up, serie Regals.
Het meisje voorop is een Snoesje HM9450, ook weer ingekleurd met Distress.
Van de stempelset van Eline Pellinkhof EC0107 (babies) heb ik de cupcake gebruikt, want taartjes horen bij een verjaardag. Tot slot heb ik van de Coffee Time serie EWS2207 van Marianne Design de Forever Treasured Memories stempel gebruikt.

Ik merk dat ik steeds meer mijn distress-inkt ga gebruiken, omdat het toch wel heel mooi kleurt, en eigenlijk ook wel fijner dan aqurelpotloden. Binnenkort op de beurs in Gorinchem toch maar weer kijken naar meer kleuren :-)
En voor nu, op naar de volgende Challenge, wat vind ik dit toch leuk om te doen!!!

Tot gauw, lieve lezers

http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/2014/10/new-challenge-black-and-white-or-your.html
http://www.donendaisy.blogspot.nl/2014/10/challenge-18.html
http://dutchcardlovers.blogspot.nl/2014/10/challenge-220.html

5 opmerkingen:

 1. Super leuke polaroid kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk en roze! Bedankt voor het meedoen met de DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje, erg leke en mooie kaart! Dank voor je deelname bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow gaaf gedaan hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig kaartje! Leuk dat je meedoet met de challenge van Don and Daisy!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen