Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

donderdag 28 mei 2015

ATC Prinsesjes van Oranje


Vanwege Koningsdag 2015 heb ik deze atc-kaartjes gemaakt. Ik heb die kleine Magnolia stempeltjes al een tijdje in huis, maar nog niet gebruikt. Ze zijn perfect van formaat voor ATC-kaartjes, eigenlijk nog iets te klein... Ik had er precies drie met een kroontje erop, net zoveel als we prinsesjes hebben.
Ik had gewoon de behoefte om er iets mee te doen, dus kregen ze oranje jurkjes aan. Ik vond ze wel mooi uitkomen op het kleinste postzegel-malletje van Marianne Design. Het designpapier aan de binnenkant heeft oranje krullen, wat er goed bij past.
Omdat ik door Koningsdag op het idee kwam, wilde ik de Nederlandse vlag er ook in verwerken, dus ik heb rood en wit cardstock gebruikt op een donkerblauwe kaartje, waardoor er vanzelf een vlag ontstond.
Omdat ik door Noor Design aan het atc-kaartjes maken begonnen ben, is het voor mij bijna logisch om er iets van Noor op te gebruiken. Misschien is het niet allemaal Noor, maar ook Joy, maar ik weet niet hoe streng ze daarin zijn...De rechter is in ieder geval wel Noor. Ik heb ze gemaakt van lichtoranje cardstock met de hoger gelegen delen wat geaccentueerd met Spiced Marmelade Distress Inkt.

Ik heb de kaartjes geplaatst op de groep van Noor en kreeg er leuke reacties op. Wilma Olivier wilde zelfs ruilen met me en zij heeft nu het eerste kaartje. Van haar heb ik het derde kaartje ontvangen, de stropdas met de zigzagstreepjes.


1 opmerking: