Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

vrijdag 22 mei 2015

Feestje, taart & kadootjes


Deze keer laat ik een stoere jongenskaart zien nav de sketch van Creaine, #48 Mannen- en/of jongenskaart met beschikbaar gestelde layout. Eerst had ik er helemaal geen zin in om een jongens/mannenkaart te maken, totdat mijn zoon van bijna 5 jaar de eerste uitnodigingen voor kinderfeestjes binnenkreeg... Oh ja natuurlijk, zijn vriendjes krijgen ook een mooie kaart van mij. 

Toen ik even door mijn reeds ingekleurde plaatjes ging kijken, kwam ik dit plaatje van Snoesje tegen in blauw en groen. Deze vond ik wel gaaf om te gebruiken! Ik had pas weer een aantal blokken papier gekocht bij de Action, waar ook een blok bij zat met diverse blauwtinten die goed bij elkaar kleurden. Effen turquoise papier eronder en de basis was gelegd! Wat groen designpapier erbij en het kleurenpalet was compleet, het was al lekker fris voordat het opgeplakt was :-D Overigens is het groene papier niet van de Action, maar uit diverse oudere blokken van Kruidvat.

Rechts bovenin heb ik mbv een pons kleine cadeautjes gemaakt, in plaats van de pareltjes die op de schets staan. Maar pareltjes, dat past toch niet bij een jongenskaart! 

Toen ik de kaart af had, ben ik nog eens naar de schets gaan kijken. Toen pas kwam ik erachter dat er in het rondje tekst moest staan, oeps, het rondje had ik gebruikt om mijn snoesjes in te plaatsen. Vond wel dat er tekst op kon en op het blauwe stippeltjespapier was een mooie plek ervoor. De tekst Taart en Kadootjes is van Marianne Design, de tekst Feestje is van Kars. 
Omdat ik het groene stippenvlak links bovenin nog erg saai en leeg vond, leek het mij een goed idee om daar de leeftijd van het vriendje te plaatsen in hetzelfde ruitjespapier wat er ook voor het kleinste rondje gebruikt is. 

Ik vind de kaart weer leuk geworden :-) 

Deze kaart doet mee met de challenge:
http://knutselsenkadootjes.blogspot.nl/2015/04/challenge-24-bingo-bij-knutsels-en.html Bingo: Lentegroen, geel blauw (het geel zit in het label met de groene ruitjes, schuin onder het rondje)8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke jongenskaart heb je gemaakt voor onze Challenge bij Creaine.
  succes.
  groetjes ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een vrolijke jongenskaart! Bedankt voor je deelname aan de challenge bij Creaine! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je meedoet met onze 'Letters/cijfers' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke kaart.
  Dank je wel voor j deelname aan Creaines Challenge.

  groetjes Geesje
  http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig leuk en vrolijk kaartje

  Bedankt voor je deelname aan de challenge bij Creaine challenges en veel succes!

  Groetjes karin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje.
  Bedankt voor je deelname bij Creaine Challenges.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Esther,
  wat een enig jongenskaartje heb je gemaakt. De kleuren zijn top, hou ik zo van blauw en groen....en het geel heb ik gevonden, hoor!
  Dank je voor het meedoen aan de challenges van de Egel en K&K!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je Md kaartje ziet er super feestelijk en gezellig uit, fijn dat je meedoet bij Marianne Design Kreadivas, succes,
  LG Blankina

  BeantwoordenVerwijderen