Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

woensdag 17 juni 2015

Eindelijk 5 jaar!!!!


 Na lang, heeeeeel lang wachten is mijn oudste zoontje afgelopen weekend dan eindelijk 5 jaar geworden. Hij heeft er zo lang op gewacht. Op vrijdag mocht hij trakteren op school, en ondanks een creatieve moeder, zijn het gewoon lekker "Koningsdag-ijsjes" geworden, oftewel sinassplit. Op zondag was zijn echte verjaardag, met veel familie en vooral veel kleine lego. De woensdag na zijn verjaardag was dan zijn kinderfeestje, met 6 vriendjes en zijn broertje. Het feestje hebben we lekker gevierd in de speeltuin bij mijn moeder in het dorp. Daar is een grote speeltuin, en weer eens een andere dan degene die de kinderen in de wijk bij school hebben.
Het was een beste uitdaging, 8 kinderen, taart eten, spelen, tevreden houden en pannenkoeken na, maar het is gelukt, alle vriendjes zijn tevreden thuisgebracht :-)

Voor de verjaardag van mijn jongen heb ik bovenstaande kaart gemaakt nav de sketch van Cheerfull sketches. Ik vond het wel een stoere sketch en ik vind het ook wel makkelijk werken. Je hoeft nl niet na te denken over hoe je alles op de kaart plaatst, maar aan de andere kant is dat ook wel een beetje een belemmering omdat je je aan de sketch moet houden. Gelukkig laat ik me daardoor niet tegenhouden :-)

Sinds we in de meivakantie naar de Efteling zijn geweest, hebben beide jongens een drakenpakje en die dragen ze het allerliefste dag en nacht. Het pakje lijkt erg veel op het pakje van het jongetje van de stempel. Deze moest ik als vanzelfsprekend gebruiken. De stempel is ingekleurd met Twinkling H2O's, maar ook met aquarelpotloden, omdat ik de juiste kleur groen heb bij mijn Twinkling.
De 5 is van Dutch Doobadoo, gemaakt van rood cardstock en het dinosaurus-designpapier is van de boekenvoordeel, uit een groot blok. Echt supercool die dino's.
Deze twee heb ik geplaatst op een donker-turquoise cardstock. Hieromheen heb ik een smalle rode ring geplaatst. Het zigzag papier is van de Action, geplaatst op rood cardstock. Rood is zijn lievelingskleur, dus dat moest veelvuldig gebruikt worden! Het donkergroene sterrenpapier is ook van de Boekenvoordeel. Voor de dwarsbalk heb ik een stuk rood cardstock gepakt, met hierop oranje ruitjespapier, volgens mij ooit eens gekocht bij de Kruidvat, toen ik net begon met kaarten maken.
Rechts onderin nog Hoera in het oranje. Tot slot, omdat het een jongens kaart is, kunnen er natuurlijk geen bloemen op, maar zijn het stoere donkerblauwe sterren geworden.
Voordat mijn zoontje kon zeggen of hij de kaart leuk vond of niet, had hij alleen maar commentaar op het roze touwtje door het sterretje links....Serieus! Dat roze touwtje vond hij maar niks...Verder vond hij hem gelukkig wel mooi.

Deze stoere kaart wil ik mee laten doen, natuurlijk met cheerful sketches:
http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2015/06/challenge-25_1.html
http://dutchcardlovers.blogspot.nl/2015/06/challenge-234-dcl-6-jaar.html, alles mag als het maar feestelijk is.
http://de-egel.blogspot.nl/2015/06/juni-challenge-6.html, feest met een twist






12 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Wat een leuke en zeker heel feestelijke kaart voor hem! Zijn feestje klinkt helemaal leuk en ja... met zoveel kindjes een feestje, ik weet dat dat een uitdaging is :)
    Dank je wel voor het meedoen met DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Wat een leuke en zeker heel feestelijke kaart voor hem! Zijn feestje klinkt helemaal leuk en ja... met zoveel kindjes een feestje, ik weet dat dat een uitdaging is :)
    Dank je wel voor het meedoen met DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk kaartje! Van harte gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen met de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte gefeliciteerd klinkt helemaal leuk hoor en zekers een uitdaging met zoveel kindjes. Leuk kaartje hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schatje.
    Bedankt voor je deelname bij Cheerful Sketches.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig leuke kaart is dit zeg!
    Harstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi kaartje! Leuk dat je meedoet aan de challenge van de Egel.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

  8. Nog gefeliciteerd met je zoontje, je hebt een hele gave stoere
    kaart voor hem gemaakt, mooi hoor ☺
    Bedankt dat je meedoet met onze 'Feest' Challenge !
    Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schattige kaart met de schets van Cheerful Sketches. Bedankt voor het meedoen!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een geinig kaartje! Gezellig dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful. Succes.
    groetjes Ine
    http://creaine-challenges.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh wat een leukerd! erg mooi gedaan, bedankt voor het meedoen bij het Cheerful Sketches Challenge Blog.

    Groet,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat een lief kaartje :)
    Dank je wel voor je deelname aan cheerful sketches.
    Groetjes Geesje (DT)

    BeantwoordenVerwijderen