Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Wil je weten bij welke challenges ik regelmatig meedoe, kijk dan even helemaal onderaan mijn blog, daar staan de logo's. Liefs Esther

Volgers

woensdag 14 oktober 2015

Een ronde kerstkaart


Deze keer laat ik jullie een ronde kaart zien. Dat was de challenge voor Marianne Design en ook voor Time for Magnolia, die hadden als thema Anything but square, nou dat is een ronde kaart wel hihi. Omdat ik aan beide challenges mee wilde doen, moest ik beide merken gebruiken. Ik vind zelf dat dat aardig gelukt is, nu maar hopen dat de kaart door de strenge selectie heen komt :-)

Als basis een kraftcardstock gebruikt, met hierop een kleinere cirkel van designpapier van Marianne Design. De randjes heb ik ruller gemaakt met de paper distresser van Tim Holtz. Aan de linkerkant twee verschillende kerstbomen van Marianne Design. De linkerboom en de sneeuwvlokken heb ik pasgeleden gewonnen bij Marianne Design Diva's. Het hekje is van Magnolia, deze heb ik uitgestanst uit designpapier met een houtprint, hierdoor wordt het net een echt hekje. Links voor het hekje heb ik een slee van Noor Design gebruikt. Zowel de bomen, het hekje en de slee heb ik bewerkt met structuurpasta van Dutch Doobadoo, om zo een sneeuweffect te creĆ«ren. Het Snoesje van Marianne Design en de Tilda van Magnolia heb ik beide ingekleurd met Twinkling H2O's. Voor allebei heb ik blauwtinten gebruikt, zo passen ze goed bij elkaar. 
Het label bovenaan is van Magnolia. Het papier wat ik ervoor gebruikt heb, is van de Action. Hierop twee kerstbellen en hulstblaadjes van Marianne Design. Het sneeuwvlokje en de tekst is ook van Marianne Design. De sleutel is van Magnolia, gestanst uit grijs cardstock en de randjes bruiner gemaakt voor een roestig effect. Het label heb ik zo gemaakt, dat deze in en uit de kaart gehaald kan worden. 

Met deze challenge wil ik de kaart mee laten doen:


4 opmerkingen:

 1. Je hebt een prachtige ronde kaart gemaakt! Maar volgens de regels van de challenge mag je geen plaatjes/cute stemples van andere merken gebruiken, dat is hier wel gedaan. Je kaart wordt dan ook verwijderd.
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat n prachtige kaart Esther en leuk dat je met onze challenge mee doet op het Time For Magnolia challenge blog

  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther, nog een poging, je hebt een prijsje gewonnen op Stampin your Way CHALLENGE Blog. Meld je even. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen