Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

woensdag 9 december 2015

Welkom lief kleintje





Hiep hiep hoera, ons teamlid Krista Huisman van de Kaartjes Inspiratie Challenge Blog is bevallen van een mooie dochter Annalynn, het zusje van Tygo. 
Om haar te feliciteren en te verrassen heeft ieder teamlid van team groen en team roze een vlaggetje gemaakt, zodat ze alles leuk naast elkaar kan hangen als een lange slinger. Ze had het pas na het derde vlaggetje door hahaha, dus de verrassing is goed gelukt.  

Die van mij heb ik gemaakt van wit cardstock, met hierop designpapier van de Action in de kleuren lichtroze, lichtblauw en beige. We hadden onderling afgesproken om neutrale kleuren aan te houden, zolang we niet wisten of het een jongen of een meisje zou worden. Gelukkig heeft ze zichzelf een beetje verraden, door een envelop op haar eigen facebookpagina te zetten waarop stond: Voor Tygo en zijn zusje. En toen wisten wij het dus ook. Dat betekende dat we los konden gaan met ROZE!!! En daar houden we toch wel van, hoe meer roze, hoe beter hahaha, Nu heb ik wel de kleuren van het papier op het vlaggetje aangehouden, Er wonen immers ook twee mannen in het huis erbij hè ;-)

De stempel en de vlaggetjes erop zijn van Marianne Design. Ik vind deze stempel zo leuk en passend om te gebruiken als er een broertje of zusje geboren is. Ik denk dat het zeker de 4e keer is dat ik hem gebruikt heb, en hij is nog steeds leuk! 
De bovenste rand is van Noor Design, met hierop dezelfde stippen als op het rondje achter de stempel en de rondjes om de gaatjes voor het touwtje. Aan de zijkant heb ik een lief kantje van Marianne Design gebruikt. 


Om de vlaggetjes van alle DT-leden van het KIC te laten zien, hebben we bedacht om een bloghop ervan te maken (dit wordt voor ons ook de eerste keer, dus even spannend hoe het werkt)

Wat moet je doen?
  • Ga tussen 9 december t/m 13 december 2015 langs de blogs van alle KIC Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van KIC  en laat daar ook een leuke reactie achter en linkt je eigen blog bij inlinkz onderaan dit bericht.
Als alles goed is gegaan, kom je net bij Gea vandaan en  hiervandaan ga je naar het blog van Helma

Vergeet niet om overal een berichtje achter te laten he en terug te gaan naar de KIC ;-) 
Veel plezier!










10 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je ook aan de grote broer gedacht hebt. Hij vindt het vast leuk dat hij ook op een vlaggetje verwerkt is.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je haar grote broer er ook bij betrekt. En deze stempelset is idd geweldig om te hebben. Ik gebruik m ook nog altijd met plezier. Je vlag is ontzettend leuk!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk idee jullie vlaggetjes en de bloghop!
    Dit is alvast een hele mooie! Heel leuk idee van het broertje met de baby in de kar! De lijn met vlaggetjes en kleertjes vind ik ook erg tof!
    Ik denk dat ik nu rond ben, wat verwarrend doordat niet alle berichtjes tegelijk online gingen...
    groetjes, nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig vlaggetje ☺
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtig vlaggetje en een leuk idee deze bloghop....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk idee al die vlaggetjes!
    Wat een mooie heb jij ook gemaakt!
    leuke stempel heb je gebruikt, heel toepasselijk!

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt een mooie vlag gemaakt, Vol met leuke kinderlijke details.
    past prima bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtig! wat een plaatje.. groeten miranda k

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke stempel heb je gebruikt!! Heel mooie vlag!!
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen