Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ooit bedoeld om mee te kunnen doen aan kaarten-challenges en scrap-challenges, tegenwoordig een platform voor al mijn creatieve uitingen. Liefs Esther

Volgers

zondag 22 mei 2016

Beterschap



Vandaag laat ik een Beterschapskaart zien. Deze heb ik gemaakt naar aanleiding van de challenge van Creaine, voor mijn directeur, die binnenkort een operatie moet ondergaan en daardoor enkele weken uitgeschakeld is. Deze kaart sturen we namens alle werknemers. We konden een kaart kopen voor hem, maar ik wist dat deze chellenge er was, met de leuke schets van Astrid, dus ik heb geopperd om de kaart te maken. Had ik in ieder geval een goede reden om mee te doen aan de challenge hihihi. 

De kikker is een stempel van Yvonne Creations, en ingekleurd met Brushmarkers van Winsor & Newton. Ik ben nog steeds zoekende hoe ik ze het mooiste kan gebruiken. Als ik het werk van Brenda van der Burg, Raffaele Perego, Joyce Martens of Jolanda Bergmans zie, zakt soms de moed me in de schoenen. Gelukkig is het bijna 18 juni, want dan gaan mijn moeder, zusje en ik een workshop volgen olv Joyce Martens. Dus ik hoop dat mijn kleurwerk na die datum meer diepte krijgt. 

De basis is een kraftkaart, met hierop groen designpapier van Marianne Design. Deze komt uit de kerstcollectie, maar dat is op deze manier helemaal niet te zien. Nu is het gewoon lekker fris groen. 
Het grijze vlak is designpapier van de Action, uit een groot scrapblok. Hierop heb ik met de nieuwe labelmal van Dutch Doobadoo een klein label gemaakt, uit designpapier van Marianne Design, uit een baby-serie. Hier dwars overheen stippenpapier met grote en kleinere stipjes, maar ik weet neit meer van welk merk. Het plaatje heb ik gemat op kraft, met hieraan twee tabjes van Marianne Design. Ook de postzegel linksonder is van Marianne Design. Het woord Beterschap is van Noor Design, net als het hoekje links bovenin. In het label heb ik nog een stukje gestippeld cadeaulint gedaan, afkomstig van Kimya Verpakkingen. 

Ik vind het een vrolijke kaart voor een man. Ik hoop dat hij zich er een beetje beter door zal voelen. 

Met deze kaart doe ik mee aan deze challenge: 










7 opmerkingen:

  1. wow super leuk is die!! gezellig dat je meedoet met de challenge bij creaine. succes.
    groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Esther, mooi is je kaart geworden, je hebt de sketch mooi verwerkt, je hebt de kikker mooi gekleurd.
    Dank je wel voor het meedoen bj Creaine challenges.
    Lieve groetjes, Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie opkikker kaart! Dankjewel voor je deelname aan de challenge bij Creaine. Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die heb je mooi ingekleurd zeg. Ik vind je kaart heel mooi geworden. leuk die kleine tekstjes erbij.
    Bedankt voor je 3e deelname aan onze challenge bij SYW.

    Groetjes Jane

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart! Leuk dat je mee doet met de challenge bij Creaine.
    Groetjes Ditta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. adorable!! what a fun and delightful project! thank you so much for entering it over at Paradise of Stamps

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rörelsen inuti Yacht Club fake panerai Chronographs 44,6 mm rostfritt hölje är IWC: s självlindande Caliber 89361, tillverkad internt och samlar en 68-timmars kraftreserv. Förutom den enda totaliseringsdisplayen för stoppuret fake hublot timmar och minuter (på ratten klockan 12) har dess inbyggda kronograf en flybackfunktion som gör det möjligt för bäraren att återlämna händerna fake seiko till noll och omedelbart börja en ny timing sekvens. Klockan har också en hacking-sekundfunktion fake rolex och en visning av små sekunder och datum i en enda underdial vid 6 klockan. Den nedskruvade kronan hjälper klockans 60-meters fake Rolex vattenmotstånd och en safirutställning utanför ger en bild av rörelsen, med sin öppna rotor och gyllene rolex replica IWC-medaljong.

    BeantwoordenVerwijderen